Weekblog 5 – De Vossenburcht: Met een kleine glimp van de nieuwe kantine!

Veel vakantiegangers zijn vaak actief tijdens de vakantie; lekker zwemmen, een bezienswaardigheid in de omgeving bekijken, een mooie wandeling maken of meedoen met het animatieprogramma! Uiteraard is vakantie ook de tijd om goed tot rust te komen. Dit kan o.a. met een fijn muziekje of een goed boek! Sinds afgelopen jaar hebben wij een minibieb in de receptie op De Vossenburcht. In de middelste rij van de zwarte kast liggen bijvoorbeeld thrillers, romans, chicklits en sciencefiction boeken. Onder het mom “van gasten voor gasten” kan men hier zijn/haar boek uitzoeken of zelf achterlaten. Leuk toch?

Wist je dat een gezellige groep gasten iedere maandagmorgen samen in De Burcht aan het handwerken is of een potje biljart speelt?

De mannen zijn nog steeds druk bezig in de kantine en op het terrein. Gelukkig hadden we de afgelopen dagen een heerlijk zonnetje erbij!

Hierbij een kleine glimp van de kantine… Enkele details… Het wordt heel erg mooi! Kom zelf het resultaat bekijken vanaf vrijdag 30 maart 16.00 uur, dan gaan we weer los 🙂