Weekblog 49 – Tijd voor een feestje!

Dag lieve mensen van het goede leven. Leuk dat jullie onze blog weer lezen. Wij hebben een leuke week gehad en informeren jullie daar graag over!  Afgelopen zaterdag hebben we afscheid genomen van ons animatieteam, zondag vierden we de vrijheid, we hebben bingo gespeeld en er staan weer leuke dingen op de planning! Lees snel verder.

Einde zoektocht

We zijn druk bezig geweest met de bewegwijzering die op de camping komt te staan. Zo weet iedereen straks overal de weg goed te vinden op het terrein 🙂 Afgelopen dinsdag is het eerste deel geplaatst en binnenkort volgt de rest van alle borden. Wij zijn er blij mee! Mooi, fris en duidelijk, toch?

RaRa…

Vorige week mochten de luisteraars van RTV Oost raden waar de presentator van het radioprogramma zich bevond tijdens het spel “Raad waar hij staat”. Het bleek op de leukste camping van IJhorst te zijn! 😉

Bingo nummero 2

Afgelopen vrijdag was het tijd voor de 2e bingo van het seizoen. Kees en Carolien hebben achter de ballen en microfoon gezeten en het was weer een gezellige avond met tevreden winnaars! Volgende bingo is vrijdag 17 mei, noteer het in je agenda!

Openingsfeest

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zondag zover… Tijd voor feest! Wij hebben er heel veel zin in. We beginnen het openingsfeest met wat lekkers bij de koffie. Om 11:30 uur komen de toppers van de Altiband uit Meppel langs voor een feestelijke, muzikale ochtend vol gezelligheid. ’s Middags kunnen jullie rond 14:00 uur genieten van een spektakel tijdens de voorstelling van circus Okidoki. In de pauze mogen de kinderen zelf ook even meedoen aan het circus!

Natuurlijk vergeten wij de moeders deze Moederdag niet. Deze powervrouwen mogen extra in het zonnetje worden gezet en verdienen een cadeautje! Neem jij je moeder mee naar de camping? Dan zorgen wij voor een leuke verrassing. Naast de optredens kunnen bezoekers zich vermaken met Giga spellen van Outdoor Point. Daag elkaar uit met de reuze mikado, 4 op een rij en Jenga. Dit jaar hebben we ook een eigen foodtruck op de camping staan waar je een lekker broodje hamburger of beenham kan kopen. Kom je ook langs?

De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom!
Graag zien wij je op 12 mei bij ons openingsfeest.

Borrelen en Happen

Wij houden van vrijdagmiddagborrels! Niets is zo fijn om het weekend in te gaan met een drankje drinken met vrienden, je geliefde of familie. Daarom hebben wij dit jaar op de vrijdagmiddag Happy Hour! Van 17.00 – 18.00 uur is een glas bier, frisdrank of een wijntje slechts € 1,-

Zien we je vrijdag?

Ook hebben we dit weekend weer een daghap!

Vrijdag 10 mei – Macaroni

Zaterdag  11 mei – Rijst met kip in rode saus

Zondag 12 mei – Geen daghap i.v.m. het openingsfeest. We hebben dan een Foodtruck met lekkere broodjes hamburgers of beenham!

Top recreatie

Afgelopen zaterdag is ons animatieteam weer naar huis gegaan en wat waren we blij met deze toppers! Ze hebben leuke activiteiten verzorgd voor de kinderen op de camping. Tijdens Hemelvaart en Pinksteren komen er weer nieuwe toppers.

Clang nieuwsbrief

Eindelijk is de nieuwsbrief verstuurd naar alle gasten die een jaarplaats hebben. Heb je geen nieuwsbrief ontvangen? Stuur ons dan een email! Dan hebben wij gelijk het goede adres. Per plek kunnen wij naar maximaal 2 mailadressen de nieuwsbrief versturen. Nogmaals onze excuses dat de nieuwsbrief zo lang op zich heeft laten wachten, maar vanaf nu komt het weer helemaal goed.

Tot zover de update van deze week. Bedankt voor het lezen en tot de volgende 🙂