Weekblog 48 – Zwembad is weer open!

Hoi lieve lezers, welkom bij een nieuwe weekblog. Er is weer genoeg leuks te melden gedurende deze meivakantie. Emma en Melissa van TopRecreatie verzorgen deze week activiteiten voor onze jonge gasten. Daarnaast is het zwembad weer geopend en hebben we veel oranje koeken en tompouchen gegeten op Koningsdag. Lees snel verder!

 

Roze Oranjekoek

Afgelopen weekend hingen de rood-wit-blauw slingers in onze kantine en waren de ballonnen oranje gekleurd. Dit had uiteraard te maken met de verjaardag van onze Koning. Bij de koffie was heerlijke oranjekoek uit Friesland te koop, die een roze kleur had… Beetje verwarrend, maar wel lekker! Hopelijk hebben jullie allemaal een gezellige dag gehad op de lokale rommelmarkt, bij een aubade of voor de buis 🙂

 

Wist je dat de kantine deze heel week elke dag van 11:30 uur tot 20:00 uur geopend is? Welkom!

We hebben aankomend weekend ook weer een daghap voor maar €5,95,-!

 

Vrijdag 3 mei:

nasi & kip saté

 

Zaterdag 4 mei:

Aardappels, karbonade & sla

 

Zondag 5 mei:

Lasagne

 

De daghap kun je meenemen maar ook opeten in onze horeca.

Activiteiten in de meivakantie

Misschien had je de foto al gezien op Facebook, maar dit zijn Melissa en Emma van TopRecreatie. Zij verzorgen deze week diverse leuke activiteiten voor onze jonge gasten op de camping. Het programmaboekje is bij de receptie te verkrijgen, maar je kan ook alle activiteiten vinden in onze app!

 

Aanstaande vrijdag is het tijd voor de 2e bingo van het seizoen! Dit keer zullen Kees en Carolien de ballen in het rad draaien en mooie prijzen weggeven. We hebben weer mooie prijzen klaar staan! Voor man en vrouw, jong en oud, voor ieder wat wils J De bingo start om 21:00 uur in de kantine, de zaal is vanaf 20:30 geopend en een boekje kost € 7,00.

 

Vier de vrijheid!

Aanstaande zondag is het Bevrijdingsdag; een goed moment om te vieren dat wij in een vrij land leven. Wat gaan jullie deze dag doen? Ben je lekker op de camping, ga je naar een bevrijdingsfestival of vier je deze dag op een andere manier? Stuur ons een leuke foto toe van je activiteiten deze dag en maak kans op een leuk verrassingspakket!  Mail je foto naar info@devossenburcht.nl of deel je foto onder dit Facebook bericht of het bericht van zondag.

 

Zwemplezier

Afgelopen zondag hebben we de eerste bikkels weer in ons zwembad gesignaleerd. Na een grondige reiniging, schuurbeurt en verfkwast is ons zwembad weer gevuld met water en daarmee klaar voor veel waterpret dit seizoen. Hopen dat we snel weer de zomerse temperaturen hebben die ons tijdens het Paasweekend verrasten! Wie doet even een zonnedansje?