Weekblog 47 – Mijn naam is Haas

Na de horecablog van twee weken geleden, vlogen de dagen voorbij en schoot de wekelijkse blog er helemaal bij in! Hierbij onze nieuwste update met o.a. Paasdrukte, de eerste bingo en een kennismaking.

Aangenaam

Sinds vorige week hebben we versterking op de receptie zitten. We stellen je graag voor aan Isis. Ze is 17 jaar en volgt de opleiding Leisure and Hospitality bij Landstede in Zwolle. “Deze zomer loop ik stage bij camping De Vossenburcht in IJhorst. Ik heb voor dit park gekozen, omdat het een mooie camping is en een goed leerbedrijf waar ik alleen maar positieve dingen over heb gehoord. Ik ben erg leergierig, sociaal en positief! Ik vind het leuk om lekkere dingen te koken en om zaterdagavond op stap te gaan. Verder houd ik van reizen om al het moois in de wereld te kunnen zien. Tot nu toe vond ik m’n vakantie naar Noorwegen top en ook Kaapverdië was super. Ik zou in de toekomst nog graag naar Indonesië willen reizen en dan vooral naar Bali. Ik sta altijd open voor een grapje en ik heb lekker veel humor! En trouwens, je kan mij echt wakker maken voor een stukje cheesecake!”

Vrolijk Pasen

Met het prachtige weer van afgelopen weekend, werd het oprecht een vrolijk Pasen op de camping! Veel last-minute boekingen zorgden ervoor dat vele kampeervelden gezellig gevuld waren en ook alle verhuuraccommodaties waren bezet. Zaterdag was er live muziek in de kantine en zondag was het een groot Paasfeest in de horeca van de camping! Men kon de dag beginnen met een heerlijk ontbijtbuffet met lekkere broodjes, sapjes en uiteraard een gekookt eitje. Daarna ging er een grote groep kinderen knutselen en paaseieren zoeken. Daarbij kregen ze hulp van de Paashaas! Dit maakte het feest compleet.

 

Teambuilding

Enkele weken geleden hebben we met het team een training gevolgd van Bureau HTM uit Zwolle. Sindsdien hebben we regelmatig op dinsdagochtend een overlegmoment met elkaar. Het kan dus zijn dat wij dan minder goed bereikbaar zijn, maar het is voor een goed doel 😉

 

Oeps, foutje!

Eind maart dachten wij dat we alle gasten met een jaarplaats op de camping, onze nieuwste nieuwsbrief hadden ontvangen met informatie over komend seizoen. We maakten gebruik van een nieuw programma om deze nieuwsbrief te versturen en nu zijn we erachter gekomen dat de nieuwsbrief nooit is aangekomen! Oeps, foutje! Daarom hebben we de tekst nu iets aangepast en zullen we deze week een 2e poging wagen. Mocht je aan het einde van de week geen nieuwsbrief in de mailbox hebben van de camping, stuur ons dan een berichtje. 

Bingooooooo

Afgelopen vrijdag was het dan zo ver! Tijd voor de eerste bingo van het jaar. Voor ons toch wel een beetje spannend, want wij stonden voor het eerst zelf de nummertjes op te lezen. Marije en Gerien beten het spits af en kregen na de eerste ronde door dat ze met echte bingo-kenners te maken hadden. Blijkbaar hadden we de een tempo van een bejaardenteam en het werd ons al snel duidelijk dat we een stuk sneller de nummertjes konden opnoemen J Er waren leuke prijzen te winnen zoals een ambachtelijk opgespoten koek van de lokale bakker en een vleespakket t.w.v. € 30,00 van de keurslager. Verder ging de winnares van de bonusronde naar huis met een mooi tuinset en kozen andere winnaars o.a. een windlicht, kacheltje en een lekker bierpakket van de prijzentafel. We waren super blij met de mooie opkomst en we hopen jullie dit seizoen nog vaak te zien bij de bingo. De eerstvolgende bingo is vrijdag 3 mei.

Menu Daghap

Vrijdag  26 april 2019

  • Gebakken aardappels, sla en kipdrumstick

Zaterdag 27 april 2019

  • Mexicaanse bonenschotel

Zondag 28 april 2019

  • Aardappelpuree, rode kool en speklap

 

Prijs 5,95 per portie

Bijna is het zover!

Nog eventjes en dan kunnen we weer zwemmen! Het zwembad is helemaal geschuurd en voorzien van een nieuwe verflaag. Kees is bezig met de laatste puntjes en dan gaan we het zwembad vullen met water. We geven even een seintje als jullie een duik kunnen nemen, dus houd onze Facebook pagina in de gaten!