Weekblog 45 – Thank you!

Jarenlang is de wekelijkse bingo op de camping verzorgd door Meine. Samen met zijn vrouw Gre kocht hij de prijzen in voor de winnaars. Daarnaast kreeg hij hulp van mede campinggenoten Mariska en Ton om iedere vrijdagavond weer een geslaagde bingo te organiseren voor de gasten op de camping. Afgelopen maand heeft Meine zelf aangegeven te stoppen met deze activiteit. Wij hebben uiteraard begrip voor deze keuze en danken hem hartelijk voor zijn inzet van de afgelopen jaren!

 

Komend seizoen zullen we als team Vossenburcht zelf invulling gaan geven aan de bingo avonden. Houdt onze Facebookpagina in de gaten. Daar zullen we jullie t.z.t. verder informeren.

Make-over!

De overkapping van de kantine zal de komende weken een make-over krijgen. De nieuwe bestrating ligt er inmiddels in met dank aan de mannen van Jan van Veen bestrating. Uiteraard houden we jullie via de weekblog op de hoogte van de voortgang!

Hapjes op de racebaan

Carolien en Alex zijn naar het jaarlijkse HorecaEvenTT in Assen geweest. Daar hebben ze inspiratie opgedaan en nieuwe producten geproefd, zoals een Bietenbal, streetfood en Soep van de Boer. Verder hebben ze gesproken met huidige leveranciers, zodat onze gasten in het seizoen weer kunnen worden voorzien van een lekkere hap, een ijsje of een fijne dorstlesser. De horeca van de camping zal vanaf vrijdag 29 maart a.s. weer geopend zijn op vrijdag, zaterdag en zondag.

Dig it

Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen, zijn diverse graafwerkzaamheden verricht. Klaas Bloemert nam weer groot materiaal mee naar de camping. Het pad bij het parkeerveld is verbreed en er is een vluchtweg gecreëerd aan de achterkant van het park. 

Keyplan

Vanaf komend seizoen zullen we als team Vossenburcht gaan werken met de app van Keyplan. Hiermee kunnen we efficiënter taken inplannen en doorspelen naar collega’s. Het wordt steeds professioneler op de camping 😉

 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende weekblog!