Weekblog 44 – Liefde in de lucht

Start de dag met een lach, start de blog met een vlog! Onze deelname aan de VakantieSalon in Antwerpen hebben we in twee minuutjes vastgelegd. Bekijk hier de nieuwste Vossenburcht Vlog! 

Wist je dat we op de website nu een vlog-pagina hebben? Hier zijn al onze vlogs terug te zien.

Fijne score

De jaarlijkse Guest Review Awards zijn uitgereikt door Booking.com en wij zijn trots op ons cijfer. We hebben een 8,9 gekregen van onze gasten! Een mooie score waar we blij mee zijn en die ook nog ruimte geeft om te blijven verbeteren. Tips zijn altijd welkom dus mocht je een verbeterpunt hebben, mail ons dan! info@devossenburcht.nl 

Vier de liefde

Donderdag is het tijd voor de jaarlijkse dag van de liefde: Valentijnsdag! Wat ga jij voor je liefste regelen op de 14e? Wordt het een lekker ontbijtje op bed, een mooie bos bloemen of een doos met ambachtelijke bonbons? Je kan hem/haar ook verassen met een leuke (mini)vakantie en profiteer meteen van onze Valentijns actie! Iedereen die op donderdag 14 februari online een kampeerplek of huisje bij ons reserveert voor een verblijf in 2019, krijgt 14% korting! Bekijk deze actie en de voorwaarden op onze website.

Lekker languit

Een paar weken terug lieten we al zien dat de Staphorsterhuisjes worden opgeknapt. Na een frisse kleur op de muur, zijn de banken nu ook voorzien van nieuwe bekleding. Kom je de bank dit seizoen even testen?

Mooi robuust

Van nieuw beklede banken in de Staphorsterhuisjes, gaan we door naar prachtige robuuste tafels die Kees heeft gemaakt voor ons terras! Beauty toch? Laat het mooie terrasweer maar komen…

Nieuw jasje

Onze folders hebben een update gehad. Alle informatie is bijgewerkt en er zijn nieuwe foto’s geplaatst. Wil je onze brochure ontvangen? Mail ons of vul je adres in bij het contactformulier.

Open dag

Save the date! Vanaf april start het seizoen van 2019 en dit vraagt om een feestelijke dag. We hopen weer een mooi seizoen te mogen draaien met veel blije gasten op de camping. Om het seizoen gezellig met jullie te beginnen, houden wij zondag 12 mei van 11.00 tot 17.00 uur een open dag. Wat de invulling van deze dag zal zijn blijft nog eventjes een verrassing, maar leuk wordt het zeker! Zorg dat je erbij bent, iedereen is welkom!

Het weerbericht op de radio vanmorgen meldde dat we komende week regelmatig een zonnetje gaan zien aan de lucht. Pak wat zonnestralen, geniet van het licht in de lucht en tot de volgende blog! X