Weekblog 43 – Natuurschoon

Afgelopen maandag was het Blue Monday; een dag waarop veel mensen zich realiseren dat de goede voornemens voor het nieuwe jaar niet zijn waargemaakt. Op deze Blue Monday kleurde de maan rood! Dit fraaie natuurverschijnsel, de bloedmaan, zorgde voor een prachtige rode gloed in de lucht. Nu hebben we helaas geen foto van de gekleurde lucht, maar wel een ander mooi kiekje van de omgeving (toen de wereld nog niet wit was…) Wat is het Reestdal toch mooi he?

Lekker kek

Inmiddels is schilder Bert ten Hartog samen met zijn topper Kees druk bezig met het schilderen van de Staphorsterhuisjes bij ons op het park. Alle huisjes worden van binnen bijgewerkt en er komt een kek kleurtje op de muur.

Proost

Vorige week zijn wij als team van De Vossenburcht het nieuwe jaar goed gestart met een nieuwjaarsborrel. Annekookt4u had een heerlijk hapjesbuffet verzorgd waar we met z’n allen van hebben gesmuld. Een goed begin, is het halve werk…

Caravana

Heb je de nieuwste vlog al gezien? Tijdens onze deelname aan de Caravana in Leeuwarden is er een filmpje gemaakt door Gerien. Bekijk hier het resultaat.

Samen met de Giethoorn Holiday groep hebben we vele mensen mogen informeren over ons mooie gebied en de comfort, luxe en mogelijkheden op onze vakantieparken. Men kon een tasje met informatie meekrijgen. Daarnaast maken bezoekers die hun mailadres achterlaten, kans op prachtige prijzen! Naast diverse weekendjes weg, is er ook een mooie fiets te winnen!

De komende weken zullen we nog op andere beurzen te zien zijn en zo hopen we eenieder te enthousiasmeren om vakantie te komen vieren bij ons. Ga jij nog een (vakantie)beurs bezoeken?

Ice cold baby!

Zelfs gedurende de winterperiode is er genoeg leuks te beleven in de buurt van De Vossenburcht. Zo kan je een dagje naar het ijsbeeldenfestival in Zwolle gaan. Bekijk tot 3 maart a.s. de adembenemende wereld van kraakhelder ijs en glinsterend sneeuw. Er zijn diverse thema’s in beeld gebracht, zoals Peter Pan, Sherlock Holmes en Moby Dick. Kijk voor meer informatie op www.ijsbeelden.nl   

Bedankt voor het lezen en tot volgende week!