Weekblog 41 – Wet van Snuf

Pakjesavond is geweest, menig huis is inmiddels gedecoreerd met gezellige kerstversiering en op de radio schalt de ene kersthit na de andere. Ondanks de dalende temperaturen en pittige regenbuien afgelopen week, was er vanmorgen een prachtige zonsopkomst te zien op weg naar werk. Wat is het Reestdal toch een mooi gebied hè? J

 

Vakbeurs

Aangezien de weekblog vorige week even plaats maakte voor een gedicht van de goedheiligman, hebben we deze week genoeg leuks met jullie te delen! Zo zijn we voor inspiratie en tips naar de jaarlijkse Recreatie Vakbeurs in Hardenberg gegaan. Altijd leuk om op de hoogte te blijven van de laatste trends en daarnaast een goed moment om onze leveranciers weer te ontmoeten.

 

Off the Road

Ieder jaar rond deze tijd zijn er drie evenementen in de omgeving van IJhorst die ook het terrein van De Vossenburcht passeren. Zo komt op zaterdag 22 december de Slipjacht langs. Dit is een veldrit binnen de paardensport waar ruiters op hun paard en met een jachthond via een reukspoor een route rijden. Verder is er op vrijdag 28 december een Off the Road rit die ook over het campingterrein zal komen. Tot slot is er in het nieuwe jaar, op zaterdag 19 januari, een ATB rit waar vele mountainbikers over de Bezoensweg zullen crossen.

Wet van Snuf

Afgelopen donderdag zijn wij, Marije en Gerien, naar het recreatiecongres van Recreatieschap Drenthe geweest. De ochtend bestond uit diverse presentaties en workshops waar we uit konden kiezen met actuele thema’s in de recreatiebranche. ’s Middags was er een algemeen programma met inspirerende sprekers. Zo startte Marc van Eck de middag met een lezing hoe we samen het merk Drenthe (nog) sterker kunnen maken. Vervolgens hield ‘Showmaster’ Milo Berlijn ons op humoristische wijze een spiegel voor over onze manier van denken over gastvrijheid en emoties binnen het werkveld. De middag werd afgesloten door Jos Burgers. Hij heeft de Wet van Snuf bedacht, waarmee hij op prikkelende wijze uitlegde wat de kracht van geven is. Wat je geeft, krijg je (ooit) terug! Met deze wijze woorden werd de leerzame dag afgesloten.

 

Mooie creaties

We mochten weer leuke post ontvangen deze week. De eerste kerstkaartjes zijn binnen! Daar worden we altijd heel blij van J Mooie kaarten met fijne wensen erop; wie wil dat nu niet?

 

Collega’s gezocht

Zoals je misschien al op Facebook of in de krant hebt gezien, zoeken wij extra collega’s voor onze horeca! De oproep mag natuurlijk ook niet ontbreken in onze weekblogs J Daarom sluiten we deze weekblog af met onze vacature. Kom jij ons team versterken?