Weekblog 40 – Lekker gezond!

We beginnen met een mooie natuurfoto van de camping. De eekhoorntjes zijn volop aanwezig in de bomen en op het terrein. Wat lijken ze toch schattig he?

Trekken maar

Toen Alex enkele weken geleden met een goedgevulde huifkar door de omgeving reed, kwam hij langs deze unieke trekautomaat! Zin in een kilootje aardappelen? Ga dan even langs bij de firma Hof aan de Zwolseweg 163 in Balkbrug. De rit trok verder door Balkbrug met de dorpsraad en ondernemersvereniging, welke o.a. een stop maakten bij Brouwer Biocentrale.

 

Vergaderen bij De Vossenburcht

Wist je dat je een vergaderarrangement kan afnemen bij ons in de horeca? Genoeg ruimte om in diverse opstellingen te vergaderen, koffie en thee gedurende het overleg en een heerlijke lunch met gezonde smoothies, salades en rijk belegde broodjes. Er is veel mogelijk, dus vraag gerust eens naar de opties.

Bladfestijn

De bladeren vallen nu wel heel hard van de bomen. Er wordt volop geblazen om het terrein netjes te houden. Er is inmiddels al een beste bult blad verzameld achterop het terrein.

Trots op Staphorst

In de zomereditie van het magazine Trots op Staphorst stond de horeca van De Vossenburcht vermeld. Inmiddels is de 4e uitgave van dit jaar rondgebracht en staan de powervrouwen van de omgeving op de voorpagina. Staphorst is een ondernemende gemeente met veel mooie bedrijven die met passie worden gerund door vrouwen! Benieuwd naar het magazine? Neem dan eens een kijkje op www.trotsopmagazine.nl  

Plannen voor het nieuwe jaar

Gisteren kwamen Ronald en Simone van Top Recreatie langs. Samen met Alex zijn er nieuwe plannen en afspraken gemaakt voor het programma van 2019. De eerste plannen zijn op papier gezet en de komende tijd zullen deze verder worden uitgewerkt door TOP recreatie en door het team van De Vossenburcht zelf. To be continued…

 

Tot zover de 40e weekblog! Bedankt voor het lezen en tot de volgende 🙂