Weekblog 4 – De Vossenburcht

Sneeuw, vorst en zon… Het weerbeeld veranderde vorige week nogal eens, maar de kou was een constante factor! Het was tijd om de ijzers uit het vet te halen en oer Hollands een rondje te schaatsen op een vijver, meer of in de plaatselijke sloot. Ondanks de vrieskou mochten wij toch weer echte bikkels verwelkomen die kwamen kamperen. 

Afgelopen vrijdag waren wij erg blij dat deze man van CAT Control Systems langskwam op de camping. Onze slagboom voor de uitgaande bezoeker had het helaas begeven en moest worden gerepareerd. Een koud klusje met een gevoelstemperatuur van -15 graden, maar het is gelukt! Inmiddels werkt de slagboom weer zoals het hoort en kunnen de gasten met een slagboompas het terrein oprijden.

Vier het leven! Zaterdagavond mochten wij een buffet verzorgen voor een feestelijk paar die hun trouwdag en verjaardag met de familie vierden bij ons in de Burcht. Niet alleen de gasten hebben een leuke avond gehad, ook het team van De Vossenburcht maakt er elke keer weer een feestje van.

In onze vorige weekblog zwaaiden we al een stacaravan uit. Inmiddels hebben wij drie stacaravans buiten het terrein staan die gratis mogen worden opgehaald. Wil je een keet in de tuin of weet je er een andere leuke bestemming voor? Sla je slag! Klik hier voor meer informatie.

Wist je dat….
…. Alex, de eigenaar van de Vossenburcht, zich niet alleen inzet voor deze mooie camping maar ook voor de Gemeentebelangen van gemeente Staphorst? Woensdag 21 maart vinden de gemeenteverkiezingen plaats in het land en mag men weer naar de stembus.

Het onderhouden van een camping gaat het hele jaar door. Naar aanleiding van de stormen dit winter moesten er vandaag weer enkele bomen gezaagd worden.