Weekblog 38 – Waar is Aagje?

Afscheid

Vorige week woensdag konden we de tissues erbij pakken… De laatste werkdag van Stef bij De Vossenburcht was aangebroken. Ruim twee jaar geleden kwam hij (voor de 2e keer) stagelopen op de camping. Daarna bleef hij gelukkig nog ruim een jaar onze collega en hebben we veel plezier met en aan hem mogen beleven. Werkzaam op het terrein met Kees, quizmaster tijdens feestjes, invallen op de receptie of bijspringen in de horeca… Die Stef is een echte alleskunner. Daarnaast was er altijd ruimte voor een lolletje en een vriendelijke lach dus die gaan we uiteraard enorm missen. Maar soms is het tijd voor een nieuwe uitdaging en dat is ook weer goed. We wensen hem ontzettend veel werkplezier toe bij zijn nieuwe baan en hopen hem af en toe nog eens op de camping te zien.  

Samenwerking

Sinds enkele jaren werken wij mee aan een mooi project van de Gemeente Zwolle en Rotaryclub Zwolle. Zij bieden gezinnen met een minima inkomen een week vakantie aan bij ons op het park. Al vele mensen uit de omgeving Zwolle hebben dankbaar gebruik gemaakt van dit aanbod. Ieder jaar komt, aan het einde van het seizoen, een groep afgevaardigden van de Rotaryclub langs om de gang van zaken te evalueren. Afgelopen weekend stond dit jaarlijks weerzien gepland en hadden we een positief gesprek met elkaar. We hebben veel dankbare en blije gasten mogen ontvangen. Als dank mochten wij een prachtige vaas in ontvangst nemen van de Rotaryclub. Zeker niet nodig, maar wel superlief!

Mocht je interesse hebben in het aanbod van de Rotaryclub, neem dan contact op met de Gemeente Zwolle. Zij verzorgen de bezetting van het vakantiehuisje.   

Waar is Aagje?

Het eerste weekend van november start de horeca met haar winterstop* en kunnen we écht terugkijken op het hele seizoen. Het begint inmiddels een mooie traditie te worden om dit weekend op stap te gaan met het gehele team.

*De kantine is gesloten tot april, maar feestjes e.d. in de Burcht gaan wel gewoon door!

 

Aan het einde van de middag mochten alle collega’s zich melden op de camping en werden we met een taxibusje naar een bosrijke plek in Dwingeloo gebracht. Na een korte wandeling kwam een vriendelijke vent, genaamd Tim, ons al tegemoet lopen. Hij bleek de hele avond onze begeleider te zijn tijdens ons personeelsfeest op Kamp de Marke van Taribush.

We liepen naar een prachtige locatie toe waar kleurrijke lampjes ons tegemoet schenen en waar een mooi kampvuur ook dienst deed als barbecue. Al snel kwamen er ambachtelijke stukken vlees op de barbecue te liggen en gooiden we regelmatig een blok hout op het vuur. Ook was een bezoekje aan de wc een attractie op zich… Iedere wc had een thema met bijpassend muziekje, lichteffecten en opvallende kleuren. Na een heerlijke maaltijd, werden we in teams verdeeld voor een spel in het bos. Aan ons de uitdaging het Mysterie van de Witte Wieven op te lossen en de ontvoerde Aagje te vinden.

Het was een soort escape room in het bos. Supergaaf! Toen wij van start gingen, was het al donker dus de eerste uitdaging was om überhaupt een soort route in het spel te vinden. Ook de opdrachten waren een heel gepuzzel en vroegen om veel teamwork. Met een zaklamp in de hand en een tas vol attributen gingen we vol goede moed de strijd aan. Gelukkig hielp Tim de teams af en toe met een kleine hint of richting… Anders waren we nu waarschijnlijk nog bezig 😉 Het team van Alex vond Aagje en won hiermee alle eer van de collega’s 😉 We sloten het uitje af met een gezellige borrel. Een mooie avond waar we met veel plezier op terug kunnen kijken. Alex, BEDANKT!

Tot zover de update van deze week. Bedankt voor het lezen en tot de volgende blog 🙂