Weekblog 36 – Herfstvakantie!

Een groot deel van het land geniet deze week van een (welverdiende) herfstvakantie. Lekker uitslapen, dagjes weg of misschien nog een week op vakantie…  Hebben jullie leuke plannen voor komende week?

Ontdek de omgeving!

Onze camping bevindt zich in het Reestdal-gebied op de grens van Drenthe en Overijssel; een prachtige omgeving waar fietsers en wandelaars hun hart kunnen ophalen. Met de herfstkleuren langs de route is het een feestje om dit gebied te verkennen. Bij de receptie van de camping is een wandel- en fietsknooppuntenkaart beschikbaar met routes in de omgeving, leuke tips en bezienswaardigheden, toeristische informatie en punten waar kan worden gepauzeerd. Benieuwd naar de kaart? Voor € 4,95 is hij van jou!

Catering op locatie

Naast de feestjes die we mogen verzorgen in De Burcht, verzorgen wij ook catering op locatie. Afgelopen weekend verzorgden we eerst koffie/thee met gebak en later brachten we een lunchbuffetje met o.a. saté, omelet, salades en fruitspiesjes naar de gasten toe.

Nacht van de nacht in Zuidwolde

Mocht je aanstaande zaterdag 27 oktober nog een leuke wandeling willen lopen, kom dan naar Zuidwolde toe voor de Nacht van de Nacht-activiteit. Dit wordt georganiseerd door Natuurvereniging Zuidwolde en het thema luidt: “Kijken en zien, ook in het donker”. Kinderen mogen gratis meelopen en de begeleiders betalen € 2,00 p.p. Na afloop krijgt men een consumptie met wat lekkers aangeboden. Startlocatie om 19.30 uur op het parkeerterrein van het Tonckenshuys, Meppelerweg 22 in Zuidwolde.

Tijd om te gaan

Met dit mooie weer konden onze gasten met een seizoensplaats nog lang genieten van hun plekkie op de camping. Afgelopen week(end) was het voor de meeste mensen dan toch echt tijd om de boel op te ruimen voor de winterstalling. Gelukkig mogen we vele gasten volgend seizoen weer verwelkomen dus het is nog maar 160 nachtjes slapen totdat het 1 april 2019 is. Geen grap 😉

Tot die tijd houden we jullie op de hoogte via de weekblog. Tot volgende week!