Weekblog 35 – And the winner is…

Terwijl ik dit type, laten de bomen op de camping mooie herfstkleuren zien, valt het blad volop naar beneden en schijnt de zon er dwars doorheen. Een prachtig gezicht. Volgens mij geniet eenieder op zijn/haar eigen manier heel bewust van dit uitzonderlijk mooie weer voor deze tijd van het jaar. De bomen worden een stuk kaler en ook de weersvoorspellingen slaan om, dus aan het einde van de week zullen we vast meer herfstweer ervaren. We gaan het zien…

Eindfeest

Afgelopen zaterdag was het tijd om met de gasten te proosten op afgelopen seizoen. Willem Spans verzorgde een gezellig muziekje voor deze afsluiting en een ambachtelijke bitterbal mocht natuurlijk niet ontbreken! Wegens het warme weer waren veel gasten buiten te vinden; des te groter de dansvloer was voor onze danshelden van de camping! Het was een gezellige boel. We hopen dat iedereen ervan heeft genoten. Wij vonden het in ieder geval leuk en willen de gasten bedanken voor hun komst.

Meters

Alle elektrapunten op onze toeristische kampeervelden krijgen een extra kastje geïnstalleerd waarmee we de meterstanden op kantoor kunnen meten en kunnen aan/uit schakelen. Kees is lekker bezig geweest in het zonnetje…

Smullen

Afgelopen weekend mochten we wederom gasten ontvangen in De Burcht voor een gezellig feestje. Ze kregen bij de koffie/thee een ambachtelijke wafel met kersen en slagroom. Vervolgens mochten we een buffet verzorgen. Met het mooie weer konden de gasten nog lekker op het plein genieten van de zon. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een feest bij ons op het park? Vraag vrijblijvend naar de opties en tarieven.

 

Clang

Voor onze nieuwsbrieven, betalingsherinneringen en andere mailing gaan we vanaf vandaag gebruik maken van het programma Clang. Daar kregen wij vandaag uitleg over op kantoor. Een mooi programma waar we hopelijk veel plezier van zullen hebben.

 

Oeps!

We hadden afgelopen weekend een groot OEPS-moment. We kwamen erachter dat we helemaal geen winnaar bekend hebben gemaakt voor de fotowedstrijd van weekblog 31. We zijn inmiddels 2 weken te laat, maar de gelukkige winnaar van het goedgevulde boodschappenpakket is…. (tromgeroffel) Gerda Veffer! Van harte gefeliciteerd! We nemen even contact met je op voor het in ontvangst nemen van de prijs.

 

Tot zover de update van deze week! Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer.