Weekblog 34 – Nazomers genieten

Hallo! Leuk dat je weer onze blog leest. We genieten volop van het zonnetje op de camping. Dit is nog eens na-zomeren! Hierbij weer een update van enkele gebeurtenissen afgelopen week.

Meters maken

Afgelopen week heeft Alex de meterstanden van het gas-, water- en elektra verbruik opgemeten van onze gasten met een jaarplaats of seizoensplaats. Men kan binnenkort een envelop van de camping in de brievenbus verwachten… 🙂

Zoek en gij zult vinden

Dit keer hebben wij niet zelf een speurtocht uitgezet, maar een gast voor zijn mede reisgenoten! Via vragen, hints en pijlen moesten de vrienden erachter zien te komen waar ze het weekend zouden verblijven. Toen ze eindelijk IJhorst hadden bereikt, zette de speurtocht zich voort op de camping want waar zouden ze slapen? De receptie was inmiddels al gesloten, maar de groep heeft de accommodaties uiteindelijk gevonden!

Schot in de roos 

Afgelopen weekend mochten we een personeelsfeest verzorgen in De Burcht. De gasten werden met onze huifkar – de Reestdal Express – opgehaald en ze genoten van een barbecue-buffet. Er is altijd van alles mogelijk aan activiteiten om het feestje compleet te maken. Dit keer had het desbetreffende bedrijf gekozen voor dartvoetbal en het letterpakkenspel. Uiteraard moesten we ’s middags zelf even de spellen uittesten voordat de gasten zouden arriveren 😉 Het bleek toch nog best lastig te zijn om de bal in de roos te schieten…

In herhaling

We willen eigenlijk niet in herhaling vallen, maar ook deze week hebben we afscheid genomen van een stacaravan. De eigenaren hebben we 35 jaar (!!) te gast gehad op de camping, maar wegens gezondheidsproblemen hebben ze helaas moeten besluiten te vertrekken. De caravan is verkocht en staat inmiddels op een camping in de buurt van Kampen. We wensen de nieuwe eigenaren veel plezier met de aanwinst. Benieuwd welke jaarplaatsen op dit moment nog vrij zijn? Bel of mail ons gerust. info@devossenburcht.nl of 0522-441626.

Tot zover de stand van zaken op de camping. Zien we je aanstaande zaterdag (13 oktober) op ons eindfeest?
Bedankt voor het lezen en tot volgende week!