Weekblog 33 – Vertraging

De trouwe lezer heeft goed opgemerkt dat we enige vertraging hebben opgelopen in onze weekblog. Een vertraging van 7 dagen, om precies te zijn. We trekken het boetekleed aan en hopen met deze blog onze vertraging weer goed te kunnen maken… 

Vette vrijdag

Vorige week vrijdag heeft onze “King of the vetvijver” Stef, patat gebakken voor een gezellige groep kinderen die met schoolkamp in de naastgelegen kampeerboerderij verbleven. Voor maar liefst 50 kinderen gingen er patatjes in de frituur, maar daar draaide Stef zijn hand natuurlijk niet voor om 🙂 Onze jonge gasten hebben onder de overkapping genoten van dit lekkere frituur-uurtje.

Feestje hier, feestje daar

De slingers hingen uit in De Burcht want we hebben de afgelopen twee weekenden veel feestgangers mogen ontvangen voor een verjaardag, een 60-jarig huwelijksfeest en een familiefeest! Collega Carolien kon haar creativiteit lekker kwijt in het maken van diverse buffetten en ze heeft er weer wat moois van gemaakt. Achteraf mochten we mooie dankwoorden en foto’s ontvangen van tevreden gasten. Dat blijft altijd leuk!

Nieuwe aanwas 🙂

Ieder jaar zijn er weer stacaravans waar we afscheid van nemen en mogen we gelukkig ook weer nieuwe exemplaren verwelkomen. Vorige week kwam deze caravan binnen en Kees heeft hem gelijk op de plek gezet. We hopen dat de eigenaren met veel plezier op de Vossenburcht zullen verblijven.

De zomer voorbij

Het zwembad hebben we weer leeg laten lopen en dat is voor ons toch echt het teken dat de zomer voorbij is. De herfst is aangebroken en dat merken we goed. Vele eikels vallen uit de bomen, de bladeren beginnen te verkleuren en het weer is behoorlijk wisselvallig. Is het de ene dag heerlijk zonnig en droog weer, stort het volgende moment de regen met bakken uit de lucht. Gelukkig zijn de voorspellingen voor de komende dagen goed, dus geniet er allemaal lekker van!

Proost je mee op 13 oktober?

Hierbij nog even een reminder voor het eindfeest op zaterdag 13 oktober! Zorg dat je erbij bent, zodat we samen kunnen proosten op afgelopen seizoen.

Verder zijn we tot eind oktober nog ieder weekend geopend. Vrijdag vanaf 16.00 uur, zaterdag vanaf 15.00 uur en zondag vanaf 12.00 uur. Zin in een lunch, snack of diner? Kom dan gerust langs! Zo genoten wij vorig weekend zelf van een lekkere kop warme chocomelk, ambachtelijke appeltaart en heel veel slagroom 🙂 Mmmmmm…. 

Tot zover de weekblog. Bedankt voor het lezen en graag tot volgende week!