Weekblog 32 – De eerste kenmerken van de herfst zijn er..

Tijdens dit schrijven (woensdag 19 september) is het maar liefst 25 graden. Wat een gelukje! Onze vakantiehuisjes zijn bijna allemaal bezet, dit weekend zijn er 3 feestjes, het grasmaaien gaat natuurlijk altijd door, we zijn jaarplekken aan het opruimen en op kantoor zijn we druk met de voorbereidingen van volgens seizoen. We zitten volop tussen de eikels ;p, we mogen bijna wel helmpjes opzetten want ze vliegen ons om de oren. Langzamerhand doet de herfst zijn intrede…

De grote appel

Voor bijna iedereen zit de vakantie er op, dan is het voor ons tijd om op vakantie te gaan. Van Turkije tot aan new York… Zie hier een leuke foto van Gerien die de Big Apple aan het ontdekken is!

Kom gezellig een hapje eten!

Hierbij de openingstijden voor de maanden september en oktober. Zien we je snel? Mart showt even het nieuwe bord aan de weg. Wat is hij knap en intelligent hé? Met bril 🙂

Uit de oude doos

Met verhuizen kom je nog wel eens wat tegen… Kijk dit krantenartikel! De krant van 11 augustus 1998 over het hutten bouwen, de midgetgolfbaan, tennisbaan en de kabelbaan. Leuk om even te lezen, met dank aan de familie Geukens.

En de winnaars zijn…

Het biljarten is weer begonnen! Biljartteam De Vossenburcht is in de prijzen gevallen en kreeg een mooie beker, de eerste prijs! Gefeliciteerd en succes met komend seizoen!

 

Het was een korte blog dit keer! Tot de volgende keer!