Weekblog 31 – Lekker nazomeren…

We zijn al weer bij weekblog 31 aangekomen! Het is halverwege september en het wordt steeds rustiger op de camping. Tijd om weer met nieuwe dingen bezig te gaan! We hebben genoeg op de planning staan. Maar stiekem missen we jullie wel een beetje en de gezelligheid op de camping..

De banden vol met wind

Afgelopen woensdag was het druk op de camping! De Bridge begon weer en er was hier een stempelpost voor de Vechtdal Fietsvierdaagse. Het was prachtig weer en er waren veel deelnemers. In totaal deden er 1440 fietsers mee waarvan 440 de 60 km fietsten, die kwamen allemaal gezellig even bij ons aan. Koffie, soep, lekkere broodjes, alles stond klaar voor de fietsers om ze te voorzien van lekker eten en drinken…

Beursseizoen

We gaan dit jaar een leuke samenwerking aan met 10 collega-bedrijven uit de omgeving! We zijn samen op een aantal beurzen te vinden om het gebied en onze vakantieparken te promoten. We staan o.a. in Utrecht, Antwerpen, Leeuwarden, Gent, Brussel, Essen. Bezoek je een van deze beurzen? Kom dan even bij ons kijken! We houden jullie zeker op de hoogte.

Optocht Donderdag Meppeldag

Traditiegetrouw was de 6de Donderdag Meppeldag de dag van de optocht. En Alex mocht ook dit jaar voor al weer het 4e jaar mee met de huifkar waar de altijd blije mensen van de Altiband weer muziek konden maken. Lekker weer, veel mensen, alle ingrediënten voor een mooie avond. Het was weer een groot feest en het is elke keer weer leuk om daar bij te mogen zijn.

Zijn het geen plaatjes? J

Een tijdje geleden was fotografe Petra Schalk bij ons op de camping om foto’s te maken van de accommodaties voor onze website. Inmiddels hebben we de foto’s binnen gekregen en worden er erg blij van. Hierbij een aantal kiekjes. Zin in een beetje nazomeren op de camping? Of om lekker te gaan wandelen en fietsen in de omgeving? We hebben leuke acties op de website staan om te kamperen of te verblijven in de huisjes.

Vakantiekiekje

Nu we het toch over vakantiekiekjes hebben… Heb je nog een leuke vakantiefoto bij ons op de  camping? Van een activiteit of gewoon een foto waar we blij van worden? Deel de foto onder dit bericht en maak kans op een goed gevuld boodschappenpakket! Op 1 oktober maken we de winnaar bekend.

Save the date!

Zet alvast ons eindfeest op zaterdag 13 oktober in je agenda! Dan willen we graag met jullie proosten op het afgelopen seizoen. Zorg dat je erbij bent!