Weekblog 30 – Afkicken

De maand september is aangebroken en de rust is enigszins teruggekeerd. Dit betekend voor ons altijd even afkicken van de hectiek en de gezelligheid. Nu is het onze tijd om even van het zonnetje te genieten, naar de fluitende vogels te luisteren en bij te komen 😉

Sopje hier, sopje daar

Maar we luieren niet te lang hoor! Er wordt ook gewoon gewerkt. Zo zijn we druk bezig met de prijslijsten voor 2019, maken we plannen voor de winterperiode en gaat de schoonmaak ook altijd door. Stef en Elke hebben de koelingen onder de bar weer even een flinke sopbeurt gegeven.

Assepoester zocht en vond

We hadden afgelopen zondag een prinses op de camping rondlopen in een prachtige lichtblauwe jurk! Assepoester kwam langs voor de verjaardag van Jildau en Wietske, maar ze was haar glazen muiltje kwijt. De kinderen op de camping hielpen haar zoeken en genoten daarna van een heerlijke ongezonde picknick in het bos. Daarna kregen de kinderen een prinsessen make-over en werden de jarige dames Jildau en Wietske gekroond! Even op de foto met de mooie Assepoester maakte het feestje helemaal compleet! Daarna moesten we afscheid nemen van de mooie prinses, want ze moest naar het bal om te dansen met de prins! Wil jij ook een keertje een prinses op je verjaardag hebben, ga dan naar www.sprookjesfeesten.nl

Esther bedankt! 

Vorige week donderdag had Esther haar laatste werkdag op de camping. Drie zomers lang was ze voor gasten een bekend gezicht bij ons in de horeca en afgelopen jaar nam ze ook de taak van planning en inkoop op zich. Esther, bedankt voor alle inzet en gezelligheid! We wensen je heel veel succes met je laatste studiejaar.

Tijd voor een feestje

Het animatieprogramma is voorbij en de horeca is inmiddels alleen nog in de weekenden geopend. Toch zitten we lang niet stil! We hebben de eerste families, vriendengroepen en buurtgezelschappen weer mogen ontvangen in de Burcht voor een gezellig feestje. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Smullen geblazen

Hier wordt je toch blij van? Een lekkere traktatie van toppers Joy en Romy die afgelopen zomer de animatie hebben verzorgd op de camping. Jammie!

Save the date!

Zet alvast ons eindfeest op zaterdag 13 oktober in je agenda! Dan willen we graag met jullie proosten op het afgelopen seizoen. Zorg dat je erbij bent!