Weekblog 3 – De Vossenburcht

Terwijl we dit schrijven, vallen er kleine sneeuwvlokjes uit de lucht en fietsen er twee mensen langs de receptie die goed ingepakt zijn tegen de kou. Terwijl de wereld langzaamaan wit wordt en de temperatuur de hele week al ver onder het vriespunt is, liet de zon zich regelmatig even zien afgelopen week. Dit bracht mooie plaatjes met zich mee zoals deze zonsondergang.

Afgelopen donderdag heeft het team van De Vossenburcht een BHV cursus gevolgd. De cursus werd verzorgd door Wim Beijer van Basic Life Support. De basisvaardigheden van wondverzorging, insectenbeten en brandjes blussen kwamen aan bod. Staat er deze zomer een barbecue in de fik? Wij weten er wel raad mee! 😉
      

Ieder jaar mogen wij nieuwe stacaravans verwelkomen op de camping en nemen we ook afscheid van de ouden. Zo hebben wij vandaag deze caravan uitgezwaaid die jarenlang aan de bosrand van de camping heeft gestaan.

Deze week hebben we de menukaarten weer even onder de loep genomen. Er komen een paar nieuwe lekkernijen op te staan, maar veel smakelijke broodjes, snacks en plates van afgelopen jaar blijven gewoon op de kaart staan. We kunnen onze buiken weer rond eten in de kantine komend seizoen!

Een update van de kantine kan natuurlijk niet ontbreken in onze weekblog! Waren de wanden vorige week nog kaal, inmiddels zit er een lekker kleurtje en een mooi behang op… Dit begint ergens op te lijken.