Weekblog 29 – Laatste ronde!

Het hoogseizoen nadert zijn einde, maar deze week is de horeca nog dagelijks geopend op de camping en hebben we ook nog een animatieprogramma. Gasten genieten van de laatste activiteiten en langzaamaan komen de eerste fietsers en wandelaars weer onze camping bezoeken die in het naseizoen nog genieten van de mooie omgeving.

Drie keer scheepsrecht

Afgelopen dinsdag was de derde en laatste keer Kubben op de camping. Het Burchtplein werd ingeruild voor het grasveld bij het zwembad en het ging en gemoedelijk doch strijdlustig aan toe met het gooien van de stokken naar de blokken.

Spakenburgs Hart

Vishandel Bos uit Spakenburg is de afgelopen 6 weken iedere woensdagmiddag met een kraam vol lekkere vis naar de camping toegekomen. Gasten konden er terecht voor o.a. een portie kibbeling, een lekkere Hollandse Nieuwe of voor vis op de barbecue. Wij danken de visboer weer hartelijk voor zijn komst van dit seizoen en voor het heerlijke Spakenburgs Hart wat wij op het einde kregen! Altijd leuk 🙂

Stip erop los! 

Woensdag kwam Anneke Neef langs voor een leuke workshop Servies Stippen. De dames mochten zelf kleuren, patronen en servies uitzoeken en gingen lekker aan de slag. Het werd als zeer ontspannen ervaren 😉 Hierbij het resultaat van Sandy. Daarnaast werd er een lekkere high tea verzorgd door onze collega’s van de horeca. Weer een leuke middag voor de dames op de camping. Heb jij een goed idee voor volgend jaar? Laat het ons dan gerust weten!  

Nog even wat leuke kiekjes van het potstoten afgelopen week. Er was weer een mooie opkomst. 

Doolhof in het maïsveld!

Voor de laatste keer dit seizoen trok de huifkar met zo’n 30 blije kinderen (en ouders) naar de Drentse Koe in Ruinerwold voor een middag speelplezier op deze mooie boerderij. Ook kon men nu door een doolhof lopen in het maïsveld! Superleuk 🙂

Speciale bingo

Vrijdagavond kwam Mister Smart naar de camping toe voor een speciale bingo! Een lekker potje spelen, maar dan net even anders 🙂 De muziekkennis van de gasten werd op de proef gesteld en er waren mooie prijzen te winnen!

Boem is stop!

De paaltjes bij onze in- en uitcheckstrook worden niet altijd meteen gezien, waardoor mensen weleens voor de slagboom gaan staan terwijl ze (nog) niet het terrein op kunnen rijden… Nu wist deze bestuurder wel de uitcheckstrook te vinden, maar dankzij een defect van “de bliepjes” in de auto, werd het bord omver gereden. Tja, dan houden we ons aan de informele verkeersregels: boem is stop!

Pyjamafeest!

Vrijdag was het de laatste werkdag van dit seizoen voor toppers Joy en Romy hier op de camping. Dit werd gevierd met een groot pyjamafeest in de ochtend! Verder was er ook nog een fotomoment met Loek & Lot. Hieronder nog wat leuke kiekjes van activiteiten afgelopen week. Deze week is Shireen van TopRecreatie aanwezig op de camping voor de laatste week knutselen, spelletjes spelen, voorlezen en dansen in de minidisco. Het programmaboekje ligt klaar op de balie van de receptie, maar je kan het programma ook op de website of in onze app bekijken!