Weekblog 28 – Lekker toeren!

Regelmatig starten we de blog met een gepimpte caravan of een toffe, felgekleurde camper. Deze week mochten we gasten verwelkomen die de show stalen met hun mooie voertuigen. Geen slecht woord over de prachtige motor met zijspan, maar zeg nu zelf… De vrouw met haar Trike motor en knalrode vouwcaravan is wel echt heel tof, toch?!

Met 1 hand in de lucht…

Zaterdag was het tijd voor alle stoere cowboys en cowgirls om de Rodeostier te bestijgen en er zo lang mogelijk op te blijven zitten. Dit leverde leuk beeldmateriaal op voor een klein filmpje. Op onze Facebookpagina zijn nog meer filmpjes onder de post te zien (www.facebook.com/vossenburcht) van gasten die zelf ook filmden of foto’s hebben gemaakt 🙂

Plaatje hier, plaatje daar.

Zaterdagavond kwam DJ Bart met bakken vol plaatjes naar de camping toe voor de Vinylparty in de kantine. Gasten mochten zelf kiezen wat er gedraaid moest worden. Van Hollandse hits naar muziek uit de jaren ’90 tot een fijne Schlager… Van alles kwam aan bod!

Bingo Bootcamp

Vorige week bood Thom aan om zaterdag nog een leuke Bootcamp te geven voor alle sportievelingen op de camping. Er kwam weer een fanatieke groep jongeren en volwassenen op af die zich een uurtje in het zweet hebben gewerkt. Ieder nummertje uit het bingo-rad stond voor een bepaalde oefening. Verder moesten ze ook sporten voor een volle kaart, want dat hoort natuurlijk bij Bingo Bootcamp, en de winnende partij mocht een opdracht bedenken voor de verliezers. Sporten, maar dan net even anders. Leuk! Bedankt Thom 🙂

Tour du Lifeliner

Afgelopen weekend hebben we 2 jonge dames een nachtje kamperen gesponsord die voor Tour du Lifeliner fietsen!  Tour du Lifeliner is een fietstocht om geld op te halen voor kankeronderzoek. Als dank voor een nachtje op de camping, kregen we nog een heerlijke Boerencake! Ze hebben inmiddels een cheque van € 1000,- overhandigd aan het UMCG Kanker Reseachfonds en de fietstocht eindigde bij een Lifeliner 4 (een traumahelikopter). Volgend jaar gaan ze weer fietsen, maar dan voor een Medic 01. Benieuwd naar dit goede doel? Bekijk dan hun Facebookpagina @tourdulifeliner.

Lekker toeren!

Zondag was de jaarlijkse autopuzzelrit vanaf de camping! Wim en Liza stippelen ieder jaar een mooie route uit en dit keer ging de tocht o.a. langs Ansen en Havelte. Een leuke route door diverse dorpjes met mooie huizen, veel natuur en langs wegen die wij nog niet kenden! De deelnemers kregen onderweg diverse vragen voorgeschoteld en tijdens de post (die ieder jaar bij de familie Post is…) moesten we in recordtijd blokjes in de juiste vorm doen… Alles voor de tijd! We kregen een lekkere lolly voor het 2e deel van de route en toen alle deelnemers weer terug waren op de camping, was er de prijsuitreiking. Naast het algemeen klassement is er sinds vorig jaar ook een onderlinge strijd ontstaan tussen team Horeca en team Receptie. Dit keer eindigde team Receptie op de 4e plek in het algemeen klassement en versloegen zij hiermee hun lieftallige collega’s van de horeca 😉 Volgend jaar krijgen mogen ze revanche nemen!

Festival!

Gisteravond hebben we de laatste buffetavond van dit seizoen op de camping gehad. Vijf weken lang was er iedere maandagavond een lekker buffet in een ander thema voor een vaste prijs. We sloten dit feestelijk af met het thema Festival. Heerlijke burgers op brioche broodjes, kip in ambachtelijke saus, boeren friet, wafels met kersen, churros, broodjes pulled pork… Het was heerlijk!

Zoek dekking!

Ieder team een kleur, laserpistolen in de aanslag en gauw je plek zoeken in het bos! We hebben dit seizoen een paar keer Lasergamen in het bos gedaan. Een superleuke activiteit waar menig jonge gast fanatiek aan mee heeft gedaan. Wij vonden het nodig tijd om hier wat leuke foto’s van te schieten, maar we werden meteen als schuilplek gebruikt en mochten eigenlijk niet meer verder rijden! Tja, je begrijpt misschien wel dat wij ons een beetje een schietschijf voelden 😉 dus we zijn gauw verder gereden zodat de strijd weer eerlijk door kon gaan.   

Komende week verwelkomen we nog 1x deze zomer de visboer, hebben we een leuke workshopmiddag voor de dames op de camping en is vrijdag de speciale bingo in de Burcht! Genoeg te doen en te beleven hier dus daar brengen we jullie volgende week weer van op de hoogte 🙂 Doei!