Weekblog 26 – Take it easy! Take a …

Zonnebrand smeren, water drinken, ijsjes eten en afkoelen in het zwembad… Dit zijn de belangrijkste ingrediënten voor deze zomerse dagen! Voor sommigen is het haast wat te warm, maar laten we er met z’n allen zoveel mogelijk lekker van genieten. Zonnebril op, boekje erbij of muziekje in de oren en RELAXEN! Het is immers vakantie 🙂 Hierbij een greep uit ons recreatieprogramma van afgelopen week.

Spooktocht

In korte tijd heeft het animatieteam van TopRecreatie een superspannende spooktocht in elkaar gezet! Een mooie groep vrijwilligers trokken hun meest enge kleren, maskers en andere bangmakers uit de kast en namen hun positie in het bos van de camping in. De lefgozers die dit parcours durfden te lopen, werden regelmatig opgeschrikt door “witte wieven”, een kettingzaag, spoken die uit de bomen verschenen en andere schrikmakers. Hoe donker het werd, hoe spannender! Zeker voor herhaling vatbaar dus tot volgend jaar! Durf jij het aan….?!

Pleinfeest

Zaterdag verzorgde het horecateam van de camping een heerlijke barbecue met diverse soorten vlees, lekkere salades en een vrolijk welkomstdrankje op het Burchtplein. Men kon zelf gaan barbecueën en ondertussen zong de Amsterdamse entertainer Vincent Collet een lekker nummertje voor de mensen. Tijd voor hapjes, drankjes en dansjes!

Playbackshow

Zondag was het tijd voor kostuums, schmink, danspasjes ennn…. PLAYBACKEN in de grote jaarlijkse playbackshow op de camping! Indy, Isa, Ruben en Nicky waren de grote winnaar met een medley waar ze 1,5 week voor hadden geoefend. Super gedaan! Natuurlijk ook een groot applaus naar alle andere kandidaten die meededen. Erg leuk gedaan allemaal 🙂

Verder gingen we met de kinderen in de huifkar naar de Drentse Koe in Ruinerwold, speelden we bingo, konden de jongeren ’s avonds in het bos gaan Lasergamen en was er een leuke familiespeurtocht voor het hele gezin. Zaterdagochtend kon men sportief de dag beginnen met een uurtje bootcamp en ondertussen vermaken de 13-plussers zich in de hang-out op het terrein.

Heb je zelf leuke foto’s van activiteiten bij ons op de camping? Stuur deze dan gerust naar ons toe! Dit kan via info@devossenburcht.nl en wie weet verschijnt jouw foto volgende week wel in de nieuwe weekblog 🙂