Weekblog 25 – Plons!

Vrijdagavond eindigden Loek & Lot in het zwembad en namen we afscheid van topper Pleun! Inmiddels is Romy de nieuwe mede-topper op de camping en samen met Daan verzorgen zij de Kidsclub, de Loek & Lot Theatershow, de ochtendgymnastiek en allemaal andere leuke activiteiten.

Zo geel als de zon!

De laatste tijd mogen we heel veel mooie, bijzondere, opvallende en toffe camperbusjes verwelkomen op de camping. Zo ook deze gele beauty van een leuk jong gezin.

Spijkerbroek hangen

De hitte van afgelopen week vroeg om een noodplan. De programmering werd even omgegooid en vrijdagmiddag kon men Spijkerbroek Hangen boven het zwembad! De grote winnaar was Levi Lourens met een tijd van 1 minuut en 58 seconden. We hebben een vlog gemaakt van deze leuke activiteit en natuurlijk ook vele foto’s!

Tiroler avond

Afgelopen maandag was de kantine in Oostenrijkse sferen gehuld en liep het team rond in Lederhosen en Dirndl jrukjes. De gasten konden genieten van een Tiroler buffet met o.a. ambachtelijke schnitzels, aardappelrosti en daarbij natuurlijk lekkere pullen bier. Er kwam zelfs een gast in haar eigen Dirndl jurkje! Chapeau voor haar 🙂 Voor aanstaande maandag 6 augustus staat er een chinees buffet op de planning. Kom lekker eten voor een vaste prijs. Volwassenen betalen € 10,00 en kinderen tot 12 jaar € 5,00. De kleintjes tot 4 jaar zijn gratis.

Potstoten

Als team is het leuk om af en toe zelf ook mee te doen met activiteiten op de camping. Marije en Gerien van de receptie waagden zich vorige week woensdag aan een potje Potstoten! Het spel lijkt op poolen, maar het is net even anders. Met de witte bal moet je de rode zien te raken, maar er komen steeds meer obstakels op tafel te staan. Waar Gerien een middelmatige beginner was, behaalde Marije in de laatste ronde toch nog een vierde plek! Tja, is het beginnersgeluk of hebben we een talentje in het team?

Hangout 13+

Voor het eerst dit jaar hebben we een Teenage Topper op de camping voor alle jongelui vanaf 13 jaar. Deze topper heet Balder en t/m 17 augustus zal hij samen met de tieners op de camping leuke activiteiten ondernemen. Hun eigen hangout staat op het voormalige voetbalveld vooraan op het terrein. Ouders zijn hier natuurlijk verboden! 😉 

What to do?

We sluiten de weekblog af met allemaal leuke plannen voor komende week! Zo staat er voor vanavond een spannende spooktocht op het programma en kunnen kinderen donderdag smikkelen bij de patattafel! Zet ook aanstaande zaterdag het BBQ Pleinfeest in je agenda met zanger Vincent Collet. Dat beloofd weer een gezellige boel te worden. Benieuwd naar de rest van het programma? Dit kan je bekijken in onze app, op onze website of via de programmaboekjes die bij de receptie te verkrijgen zijn.