Weekblog 24 – Volop feest!

Zelf de bloggers van de camping hebben deze week last van de hitte… Dit weer vraagt om een rustig tempo dus komt de blog deze week twee dagen later. We beginnen meteen met een leuk exemplaar dat deze week langskwam op de camping. Dit rode camperbusje met haaientanden kwam een nachtje logeren in IJhorst. De trotse eigenaren hebben de binnenkant gezellig aangekleed en zijn inmiddels weer verder gereisd.  

Rieverster Feest

Vorige week werd de vakantie in ons dorp IJhorst ingeluid met de feestweek! De straten waren mooi versierd, men kon zijn/haar talent laten zien in “Rieverst Got Talent” en iedereen ging los op de Tiroler avond. Verder was zaterdagmorgen de optocht met versierde wagens waar ook veel gasten van de camping met veel plezier naar hebben staan kijken. Een deel van ons horecateam woont in IJhorst en deed natuurlijk mee aan de optocht!

Pizza di Italy…

Qua temperaturen lijkt het wel alsof je nu op vakantie bent in een zonnig Italië, maar afgelopen maandag was de horeca in het mooie IJhorst ook echt in Italiaanse sferen! We hadden de eerste buffetavond van dit seizoen en we zijn gestart met een pizza avond! Onbeperkt pizza’s eten die je zelf hebt belegd… Mmm! De komende weken hebben we iedere maandagavond buffet in de horeca met een ander thema dus kom je ook een keer smullen voor een vaste prijs?

Altiband

Zondag was het feest op de camping, want de Altiband kwam langs voor het jaarlijkse koffieconcert! Het zonnetje scheen strakblauw aan de hemel en iedereen genoot op het Burchtplein van de muziek. Er werd gedanst, er werd gelachen en jong & oud genoten van het enthousiasme waarmee de muzikanten optraden. Altiband bedankt! 

Lekker online

Benieuwd naar de activiteiten op de camping? We hebben uiteraard geprinte programma’s op de balie van de receptie liggen, maar we hebben alles ook in onze app staan! Download de Vossenburcht app nu voor Android of Apple en heb het programma altijd bij de hand 🙂

Nog een paar nachtjes slapen…

Het leuke aan zo’n late blog is dat de volgende alweer snel volgt 😉 dus nog een paar nachtjes slapen en dan delen we weer nieuwe feitjes, gebeurtenissen en tips. We sluiten af met wat leuke kiekjes van het recreatieteam.