Weekblog 23 – Love is in the air!

Afgelopen week is onze collega Esther getrouwd met haar grote liefde Thom! Ballonnen, confetti, taart en champagne… alles erop en eraan om intens te genieten van deze zonnige dag vol liefde. We wensen dit mooie paar alle geluk toe voor de rest van hun verdere leven samen!

Time to bingo!

Het animatieteam heeft vandaag de eerste kinderbingo van de zomervakantie gehouden. Er zijn de komende weken mooie prijsjes te winnen voor jongens en meisjes! Doe je volgende week ook mee? Iedere dinsdagmiddag beginnen we om 14:00 uur en een bingoboekje kost € 3,00.

Visje erbij?

Vanaf morgen (woensdag 18 juli) komt Vishandel Bos uit Spakenburg deze zomer 5x langs op de camping om van 14:00 tot 18:00 uur een ambachtelijk stukje vis te verkopen aan de gasten. Wat mag het zijn? Kibbeling, een lekkerbekje of wordt het haring happen? 

Waar is de mol?

Nu is een gemiddeld potje mollen vangen best grappig, maar het wordt iets minder fijn wanneer ze zich onder de tent gaan nestelen. Helaas hadden enkele gasten last van mollen bij de kampeerplaats. Daarom hebben we maatregelen moeten treffen om deze ondergrondse dieren een andere richting op te sturen. Eens uittesten of deze groene paaltjes werken!

Piece of cake 🙂

We sluiten deze weekblog af met een mooie taart die ook nog eens heeeeeel lekker was. Altijd leuk wanneer we zo’n traktatie krijgen van een tevreden klant! Bedankt voor het lezen en tot volgende week.