Weekblog 22 – Slippend door de bocht!

Vorige week zijn we met het team naar Emmen afgereisd om een slipcursus te volgen bij opleidingscentrum Dibo. Het parcours mochten we met verschillende snelheden afleggen en er werd flink wat afgeslipt! Superleuk om te doen en iedereen is weer heelhuids thuisgekomen.

 

Op volle toeren!

Het zomerseizoen is nu echt gestart! De vakantieperiode is afgelopen weekend in het zuiden begonnen. Daarmee is de horeca nu ook 8 weken geopend op de camping en hebben we alle weken animatie van TOP Recreatie! Vanaf 28 juli hebben we zelfs 3 weken lang een Teenage Topper op de camping rondlopen die activiteiten met onze tieners zal ondernemen.

Goofy, waar ben je?

In het naastgelegen dorp De Wijk was het vorige week feestweek! Er was o.a. een Wiekloop, een wagenoptocht en vooral heel veel feest! Onze lieftallige collega’s Mart en Remon deden uiteraard vol enthousiasme mee aan dit gezellige feest. Zoek de klompendragende wegwerker en mafkees Goofy… 😉

Toppers

We noemen ze misschien niet heel vaak in de blogs, maar dankzij onze collega’s Bianca en Willy blijven de algemene ruimtes op de camping (zoals het sanitair gebouw) in de schone en goede staat waarin het tot op heden verkeerd. Daar hoort natuurlijk ook het lappen van de ramen bij… Het zijn toppers waar we erg blij mee zijn!

Zit niet zo te pruimen!

De moeder van collega Mart bracht ons 4 kg pruimen uit eigen tuin! Inmiddels is er al een heerlijke pruimencake en een pruimentaart gemaakt. Er zijn nog genoeg pruimen over, dus er wordt deze week vast nog meer lekkers van gemaakt. Kom gerust een plakje cake of stukje taart proeven in de horeca van de camping.

Wat is er allemaal te doen?

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, is de animatie 8 weken lang aanwezig op de camping. Naast het reguliere programma, organiseren we zelf ook nog leuke activiteiten voor jong en oud. Hierbij de Save The Date voor komend zomer. Waar ga je aan meedoen? 🙂

Tot zover de 22e weekblog van De Vossenburcht. Bedankt voor het lezen en tot volgende week 🙂