Weekblog 21 – Kiek!

Het perfecte plaatje

Vorige week hebben we niet één, maar zelfs twee fotografen op de camping mogen verwelkomen! Dinsdagavond kwam Petra Schalk Fotography langs om diverse verhuuraccommodaties weer fris en fruitig in beeld te brengen. Vrijdagmiddag kwam Rianne (www.inbeeldmetrianne.nl) in opdracht van Trots op Staphorst langs om onze horecagelegenheid in beeld te brengen. We kijken uit naar de kiekjes van deze fotografen!

De pot op!

Het toilethuisje bij het zwembad wordt even onder handen genomen met een nieuwe wc-pot, een flinke lik verf en een urinoir voor de heren. Kunnen de gasten deze zomer weer in alle comfort de pot op 😉

Nieuwkomers

Joepie! We hebben weer een paar nieuwkomers op de camping! De stacaravans werden door MuHa op de plek gezet en staan inmiddels klaar voor de nieuwe gasten.

Ice Ice Baby

Zelfs onze ijsmachine had dit weekend last van de warmte… Demi moest het ontgelden en kreeg allemaal softijs over haar heen.

Eyecatchers!

Ieder seizoen mogen we weer mooie, bijzondere, schattige, grappige of stoere campers e.d. verwelkomen op de camping. Vorige week kwam een toffe gele camper langs bij ons op de camping. De andere camper hoorde helemaal thuis op De Vossenburcht met de vos achterop de camper 🙂 Verder kwam er nog een omgebouwde schoolbus langs die niet eens op 1 camperplaats paste! Altijd leuk om dit soort bijzondere exemplaren voorbij te zien komen op de camping.

Vanaf volgende week zal de horeca weer elke dag geopend zijn, is er volop animatie van TOP recreatie en is het hoogseizoen dan echt begonnen! Wij hebben er zin in en hopen jullie snel op de camping te zien. Weer bedankt voor het lezen van de blog en tot volgende week!