Weekblog 19 – Foodfestival!

Laten we de blog weer met een mooi natuurkiekje beginnen deze week. Terwijl collega Stef op de trekker over het terrein reed, maakte hij dit kiekje van een ooievaar op het veld. Ze zijn weer volop te spotten in de omgeving!

“Zwart is geen kleur”

Onze kantine heeft een kleurtje gekregen wat officieel geen kleur is… Huh?! Zwart moet eigenlijk gezien worden als het ontbreken van licht, maar we hebben het toch echt als kleur in een pot gekocht en het zit nu dankzij Mart en Remon op de wanden van de kantine. Mooi gedaan jongens! 🙂 

En de winnaar is…

Wat zijn er veel stemmen uitgebracht in onze poll op Facebook! Heel leuk 🙂 De poll is gesloten, dus we hebben een winnaar! In totaal is er 418x gestemd en zijn er 286 stemmen uitgebracht op schort 1. De schorten zullen binnenkort worden besteld voor het team!

De banden vol met wind

Vorige week waren alle Staphorster fietsen verhuurd voor een mooie fietstocht in de omgeving. Het startpunt was dit keer op locatie, dus de fietsen mochten allemaal op een aanhangwagen worden geladen voor gebruik.

Time for food!

We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de zomerperiode! Vanaf 7 juli t/m 31 augustus zal er animatie op de camping zijn. Naast het reguliere programma hebben we veel leuke extra’s op de planning staan voor onze gasten. De “Save the Date” is in aantocht, maar we geven alvast een sneak preview. Noteer in je agenda dat we 14 augustus een foodfestival op het Burchtplein houden! We hebben al diverse foodtrucks gestrikt voor dit leuke event, zoals Lumberjack Shack. Dat wordt smullen!!!