Weekblog 17 – Rumor has it…

Na de vele zonnestralen van de afgelopen tijd, kwam vrijdag een harde hoosbui langs in IJhorst. Op zich niet erg voor de tuintjes, de grasvelden en voor de temperatuur. Echter was de overkapping hier niet helemaal op voorbereid… kleine overstroming.

Toet Toet

Mocht je het nog niet druk genoeg vinden op de weg, er is een autocoureur bijgekomen in Nederland. Afgelopen vrijdag heeft collega Stef zijn rijbewijs gehaald 🙂 Hip Hip Hooray!

Travel Rumors

Vorige week mochten wij Dani & Karel van Travel Rumors samen met hun hond Cooper verwelkomen op De Vossenburcht. Zij kwamen met een mooi Volkswagen camperbusje het terrein oprijden en hebben genoten van een nachtje rust in IJhorst. Benieuwd naar Travel Rumors? Volg ze op Instagram, Facebook of bekijk hun site

Join the ride!

Wist je dat wij een hele mooie huifkar hebben? We noemen hem de Reestdal X-press, hij is voorzien van een (rolstoel) lift en te huur voor leuke ritjes in de omgeving. Het is ook mogelijk om er een arrangement van te maken met een lekkere lunch onderweg of een hapje en drankje. Ook kan er een bezoekje worden gebracht aan een plaatselijk museum of kan je het combineren met een feestje bij ons in de Burcht. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden.

Check, check, dubbelcheck

Het is weer die tijd van het jaar… Een grote stapel enveloppen ging op de post met het verzoek om de caravan te laten keuren. Alle gasten die een jaarplaats bij ons op het terrein hebben, dienen apparatuur voor gas, water en elektra in de caravan per 2 jaar te laten keuren. Safety first!

Tijd voor een kleurtje

We sluiten deze weekblog af met een likje verf. De buitenkant van de kantine kon wel weer een kleurtje gebruiken dus is Remon vandaag lekker bezig geweest met de kwast. Volgende week het eindresultaat in beeld? We zullen zien 🙂 Voor nu een fijne week gewenst!