Weekblog 16 – Theaterspektakel op de camping!

Het lijkt wel zomer! Temperaturen richting de 30 graden, airco’s aan, ijsjes eten en een flinke plons in het zwembad ter verkoeling… We genieten met volle teugen van deze zomerse sferen 🙂

Opa in de kreukels!

Afgelopen weekend waren we extra blij met dit mooie weer, want toneelvereniging De Rieverst speelde 3 shows op het plein voor de Burcht. Het openluchttheater was een groot succes. Beide avondvoorstellingen waren uitverkocht en bij de middagvoorstelling was er voor voldoende schaduw en water gezorgd tegen de warmte. De bezoekers hebben heerlijk kunnen lachen bij de humoristische voorstelling van “Opa in de kreukels”. Een chapeau aan de spelers, de regisseur en alle mensen die aan de voorstellingen hebben meegewerkt achter de schermen. Wat ons betreft is dit voor herhaling vatbaar.

Virtuele tour

Ieder jaar blijven we op grote of kleine schaal de camping verbeteren. Nieuwe accommodaties, een nieuwe kantine, extra speeltoestellen… Ga zo maar door. Dit willen we natuurlijk ook vastleggen voor onze virtuele tour dus kwam SkyFocus afgelopen week langs om de laatste vernieuwingen te fotograferen. Binnenkort is het resultaat te zien, maar alvast benieuwd naar onze virtuele tour? Klik hier.

Welkom!

Gisteren hebben we een nieuwe stacaravan op de camping mogen verwelkomen. We wensen de nieuwe gasten heel veel plezier toe op de camping.

Jammieeee….

Afgelopen weekend hebben we weer een buffet mogen verzorgen voor een buurtfeest uit IJhorst. Ook zin in een goedverzorgde barbecue met lekkere salades en alles erop en eraan? Vraag gerust eens naar de mogelijkheden!

Work Work Work

We houden een beetje het tropenrooster aan met deze hoge temperaturen, maar tussendoor worden de heggen wel gesnoeid op de camping. Bloedje heet, maar je hoort ons niet klagen 😉 Tot zover de blog. Tot volgende week!