Weekblog 15 – De Vossenburcht

Tijd voor weer een nieuwe blog vanuit een zonnig en warm IJhorst. Afgelopen weekend was het Pinksteren, en wat was het een heerlijk weekend! De camping stond op een paar plekken na helemaal vol. De toppers van Top Recreatie hadden weer veel leuke spelletjes bedacht en het was perfect weer voor een duik in het zwembad. Hierbij wat foto’s.

Afgelopen week is het water op de camping weer getest. Op verschillende plekken is er water afgenomen en nagekeken, dit wordt elk jaar gedaan. Ook dit jaar zijn we weer geslaagd 🙂

Naast hele mooie caravans, vouwwagens en tenten komen er af en toe hele andere mooie kampeermiddelen langs. Bijvoorbeeld deze mooie camper en pipowagen, hoe leuk! De camper is eigen bezit, de pipowagens zijn gewoon te huur.

Aankomend weekend is het zover! Toneel vereniging De Rieverst gaat hun toneelstuk aan groot publiek laten zien! Er zijn veel kaartjes verkocht en de belangstelling is groot. Ook aankomend weekend is het weer super mooi weer en dat komt goed uit, het vindt buiten plaats op het plein bij De Burcht. Vandaag zijn de laatste stukken opgebouwd en vanavond is er de generale repetitie. Er zijn nog enkele kaarten te koop bij de receptie dus komt dat zien!

Heb je al eens een keertje Schnitzel De Vossenburcht gegeten? Een echte aanrader en daarom ook een hardloper in de kantine! Liever een lekker bakkie koffie met iets lekkers? We hebben een leuke aanbieding!

  

Met al dat mooie weer wat we hebben gehad wordt het zwembad volop gebruikt. We maken het zwembad daarom ook geregeld schoon… Nou ja, we hebben een stofzuiger die dat voor ons doet. Erg handig!