Weekblog 14 – Sla je slag!

Afgelopen woensdag stroomden de gasten binnen voor het Hemelvaartweekend. We stonden bijna helemaal vol! Met een heerlijk zonnetje aan de hemel, een gezellig recreatieteam met leuke activiteiten en natuurlijk de beste gasten van het land kijken wij terug op een fijn weekend! Dit alles vroeg om een nieuwe vlog.

De warme bakker

De broodjesbezorger draaide weer overuren gedurende het Hemelvaartweekend! Je kan bij ons het hele jaar door broodjes bestellen voor de volgende ochtend. Lekker warm en vers afgebakken 🙂

Pinksteren

Na de terugblik op afgelopen weekend, kijken we ook alvast vooruit naar komend weekend. Ook met Pinksteren mogen we weer veel gasten verwelkomen en hopen we natuurlijk op mooi weer! Er zijn nog enkele plekjes vrij en we hebben een leuke last-minute actie voor een luxe tenthuis 🙂 Houd onze Facebookpagina in de gaten en sla je slag!

Spring maar achterop bij mij… 

…achterop mijn fiets! Afgelopen maand zijn onze Staphorster fietsen weer uit de winterstalling gehaald. Zin in een mooie fietstocht in het Reestdal? Fiets dan in stijl! 😉 Vraag bij de receptie naar de mogelijkheden.

Gezonde hap

Onze kantine is ook komend weekend weer geopend voor een lekker ijsje, koffie met gebak, een patatje of een ambachtelijke schnitzel. Wist je dat er sinds dit jaar ook lekkere salades te koop zijn bij de kantine?

Wat is er allemaal te doen?

Benieuwd wat er allemaal in de omgeving van IJhorst is te doen? Bekijk dan eens ons ruime aanbod van folders en krantjes met leuke activiteiten, mooie routes en bezienswaardigheden voor jong en oud. De receptie is iedere dag geopend van 9.30 uur tot 16.30 uur.

Meet Tarzan!

Hierbij onze update van deze week! We sluiten de blog af met een kiekje van onze bomenverzorger René van Treecare. De bomen staan er weer netjes bij op de camping 😉 Tot volgende week!