Weekblog 13 – Fun!

Toppers

Het was weer een leuke week met het animatieteam. De piratenschool, kinderbingo, een Estafette spektakel en vlaggenloop… Van alles kwam aan bod! Vanaf donderdag zal er gedurende het Hemelvaartweekend ook weer een programma zijn van Top Recreatie. Het programma ligt weer klaar bij de receptie, is te lezen op het informatiebord en vanaf donderdag ook weer te zien in onze app!   

Voor aanstaande zaterdag (12 mei) staat er o.a. Nummerjacht op het programma en hier zoeken we nog vrijwilligers voor. Geef je op bij het recreatieteam of bij de receptie.

Plantjes te koop!

Aanstaande zaterdag 12 mei komt de Gymnastiekvereniging van IJhorst naar de camping toe om mooie planten te verkopen voor de clubkas. Ze zullen Geraniums (hang en staand), Spaanse margrieten, Fuchsia’s en Petunia’s (hang) verkopen. Per stuk € 2,50 en 5 stuks voor een tientje! Leden van de vereniging staan vanaf 11.00 uur op de camping bij het informatiebord, dus sla je slag.

En er was licht…!

Op de camping kan het ’s avonds lekker donker worden. Gelukkig zijn er lantaarnpalen uitgevonden die een beetje licht in de duisternis brengen. Wel is het dan handig om regelmatig de lampjes te vervangen dus dat is afgelopen week weer gedaan door Kees!

Vlog 4 – meivakantie

Marije heeft een leuke vlog gemaakt van de activiteiten van afgelopen week! Bekijk hier het resultaat.

papiertje nodig?

Een nieuw seizoen vraagt ook weer om nieuwe voorraad. Om te voorkomen dat men met een eigen toiletrol over de camping moet lopen, is er een stapel toiletpapier bezorgd… we kunnen weer even vooruit 😉  Verder is er vandaag ook een nieuwe voorraad gasflessen gebracht dus mensen die afgelopen week misgrepen, kunnen vandaag weer bij ons terecht.

Een fijn Hemelvaartweekend gewenst en tot volgende week!