Weekblog 12 – Drumtastic!

De eerste dag van een nieuwe maand is aangebroken en het is tijd voor de weekblog! Kwam het vanmorgen nog met bakken uit de lucht, inmiddels schijnt er weer een klein zonnetje over de camping en ziet de wereld er meteen een stuk vrolijker uit! Wel zo fijn voor de meivakantie, toch?! 🙂

 

Toppers in the house!

Sinds zaterdag is het recreatieteam van Top-animatie weer aanwezig op de camping! Er zijn al diverse leuke activiteiten aan bod gekomen en er staat nog genoeg op de planning voor de rest van de week. Het programma is te verkrijgen bij de receptie, maar ook te zien op de website en via onze eigen APP!

Feestje!

Zondag was het tijd voor ons openingsfeest! Om het seizoen weer gezellig met elkaar te starten, hadden we voor de gasten een warm bakkie koffie met wat lekkers erbij, stond er een groot springkussen op het Burchtplein voor de kinderen en hadden we voor jong & oud een workshop Drumtastic geregeld. Een leuke activiteit met een sportief randje… Wij hadden van tevoren geen idee dat het nog intensief zou zijn om met stokken op een grote blauwe bal te slaan 😉

Vlog #3

We hebben deze gezellige dag ook vastgelegd via een vlog. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk video via onze Facebookpagina!

Welkom!

Deze hele week is de kantine op de camping geopend! Maandag t/m vrijdag vanaf 14.00 uur en in het weekend vanaf 12.00 uur.  

Bridgeclub

Morgen is het de laatste woensdagochtend van dit seizoen dat we de bridgeclub in De Burcht mogen ontvangen. Ruim 55 fanatieke kaarters die de strijd weer met elkaar aangaan onder het genot van een lekkere versnapering.