Weekblog 11 – Spitter, Spetter, Spater… 

Wat vliegt een week soms toch snel voorbij… We waren bijna vergeten dat het vandaag dinsdag blogdag is! Wees niet getreurd, we hebben weer een aantal leuke kiekjes voor je geschoten deze week.

Zo is het zwembad sinds vrijdag weer geopend! Hiervoor moest eerst het zwembad worden leeggepompt en schoongemaakt. Met het mooie, zomerse weer van afgelopen weekend kon jong & oud meteen genieten van een verkoelende duik.

Kees heeft afgelopen week onderhoud gepleegd aan een waterput. Daardoor kon het gebeuren dat het water even afgesloten was, maar inmiddels is alles gefikst en stroomt het water weer zoals het hoort.

Decorbouw

In mei komt toneelvereniging De Rieverst het openluchtspel “Opa in de kreukels” opvoeren op het plein voor De Burcht. Hiervoor is inmiddels al een decor opgebouwd! Wil je nog een kaartje bemachtigen voor de show? Kaarten zijn te koop bij de receptie van de camping. Volwassenen € 10,00 en kinderen tot 12 jaar € 5,00. De voorstellingen vinden plaats op vrijdag 25 mei om 20.00 uur en zaterdag 26 mei om 14.00 uur en 20.00 uur. Komt dat zien!

Tijd voor een feestje?!

Afgelopen weekend hebben we weer diverse feestjes mogen verzorgen in De Burcht. Een lekkere lunch, een compleet verzorgde barbecue… Alles is mogelijk voor een smakelijk festijn! Vraag gerust eens naar de mogelijkheden.

En tot slot…

We eindigen deze weekblog met een kiekje van onze groene container, want wat zagen wij daar…? Een vogelnestje! We laten het vogeltje lekker broeden en zijn benieuwd wat voor mooie exemplaren eruit zullen komen. To be continued…