Weekblog 10 – Daar word je blij van!

We krijgen al een beetje de zomer in onze bol met alle mooie weersvoorspellingen van deze week! Voor Stef was het dan ook zeker geen straf om met een lekker zonnetje in de lucht het gras te maaien op de camping.

Er is altijd wel wat te doen op de camping. Afgelopen week is er weer een stuk parkeerterrein aangelegd bij de huidige parkeergelegenheid. Verder is men bezig gegaan met een nieuwe overkapping bij het loket van de kantine.

Komt dat zien! Komt dat zien!

Wist je dat er binnenkort een openluchtspel bij ons op de camping zal worden gespeeld?! Toneelvereniging De Rieverst zal “Opa in de kreukels” opvoeren op het plein voor de Burcht. De voorstellingen zullen plaatsvinden op vrijdag 25 mei 20.00 uur, zaterdag 26 mei om 14.00 uur en om 20.00 uur. Een kaartje kost € 10,00 per volwassene en € 5,00 per kind tot 12 jaar. Dit is inclusief koffie/thee en de kaartjes zijn ook bij de receptie van de camping te koop.

Feestje!

Afgelopen zondag mochten we een jarige bij ons in De Burcht ontvangen voor een gezellig feestje. Nadat eenieder een lekker stukje taart had geproefd, was het tijd voor een drankje met diverse hapjes. Altijd leuk om te mogen verzorgen en fijn om later te lezen dat het feestje naar wens is geweest. Ook benieuwd naar de mogelijkheden om een feestje -groot of klein- te vieren in de Burcht? Vraag gerust naar de mogelijkheden.  

Plekje gevonden!

Voor het nieuwe seizoen hebben we al diverse nieuwe caravans mogen verwelkomen op de camping. Zo werd afgelopen week deze caravan geplaatst op een mooi bosrijk plekje op De Vossenburcht.

Weer bedankt voor het lezen en tot volgende week!
Houdt ook onze Facebookpagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes, acties en tips.