Weekblog 1 – De Vossenburcht

Welkom bij ons allereerste blog van de camping! Wij zullen iedere week een blog plaatsen om jullie op de hoogte te houden van alle activiteiten rondom De Vossenburcht. Allereerst een terugblik op afgelopen maand. 

Wij vinden het belangrijk om te laten zien dat wij bestaan en hoe leuk de camping is! Daarom hebben we dit jaar weer op beurzen gestaan om potentiële bezoekers te ontmoeten. Afgelopen maand zijn we naar de VakantieSalon in Antwerpen gegaan! Alex en Stef stonden donderdag en vrijdag op de beurs, Marije en Gerien waren zaterdag en zondag van de partij. We hebben de eerste boekingen al binnen n.a.v. de beurs! Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee 🙂
   

Afgelopen maand is er veel werk verzet in de kantine. Kees, Stef en Kim hebben de bar inmiddels staan, de wanden zijn voorzien van platen en binnenkort komt er een nieuwe vloer. Topteam!

Vorige week zaterdag werd er een gezellig buurtfeest in de Burcht gevierd. Wij mochten een hapje en drankje verzorgen. Verder had quizmaster Stef zijn bloemetjespak weer uit de kast gehaald voor de Pubquiz!

Kim en Esther zijn vorige week naar het HorecaEvenTT in Assen geweest om de laatste trends te spotten en vooral te proeven 😉 Lekkere broodjes, taartjes en snacks… Komend seizoen kunnen we onze buiken weer rond eten in de kantine. 

De start van het nieuwe seizoen komt nu rap dichterbij… Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen. Hidde, onze stagiair, heeft weer vele takken versnipperd en is druk bezig op het terrein. Een hele klus, maar Hidde weet daar wel raad mee! Verder zijn we druk bezig met het recreatieprogramma voor komend seizoen. Er staat weer veel leuks op de planning en we hopen jullie uiteraard allemaal te zien tijdens de activiteiten! Noteer alvast 29 april in je agenda. Dan vieren we de start van het nieuwe seizoen…