Blog Horeca – Dat wordt smullen!

Welkom bij een nieuwe blog van Familiecamping de Vossenburcht. Normaal gesproken houden we jullie via onze weekblog op de hoogte van het reilen en zeilen op de camping. Dit keer staat de blog in het teken van onze horeca! We hebben veel leuks te melden waar je je vingers bij af kan likken, dus ga er lekker voor zitten en lees gauw verder.

 

Time To Eat

Onze menukaart is compleet vernieuwd! Niet alleen de vormgeving heeft een nieuw jasje gekregen, ook de keuze van gerechten heeft een lekkere update gehad met fijne pasta’s, vegetarische gerechten en heerlijke desserts. Enkele oude vertrouwde hardlopers staan er uiteraard ook nog op, zoals onze Schnitzel De Vossenburcht; wie kent hem niet?! 😉 Kan je nog niet kiezen? We helpen je graag, dus hierbij alvast onze favorieten op een rij:

Kees: aan Kees hoeven we eigenlijk niet te vragen wat hij wil eten, voor hem is Schnitzel De Vossenburcht zijn absolute favoriet. Een goed stuk vlees met een goede berg champignons, ui, spek, roomsaus en kaas eroverheen. Heerlijk!

Gerien: “Een patatje De Burcht (met sla, komkommer, shoarma, kaas en knoflooksaus) vind ik altijd lekker en gaat er goed in na de vrijdagmiddagborrel 😊 Maar de salades zijn ook erg fijn! De salade met gerookte kip eet ik regelmatig.”

Willy: “Als ik in de weekenden aan het werk ben, eet ik graag een tosti of een uitsmijter met ham en kaas. Dat doe ik al jaren en hebt blijft een heerlijke lunch!”

Alex: Alex gaat voor saté van de haas. Altijd lekker. Het vlees wordt geleverd door een goede slager uit Staphorst en dat proef je! “De kwaliteit van het vlees vinden we erg belangrijk. We werken veel samen met lokale leveranciers, dat bevalt ons goed en je proeft de kwaliteit!”

Harry: Spareribs, altijd lekker! En dan als toetje het Bailey’s stroopwafel dessert met softijs, stukjes stroopwafel, caramelblokjes en uiteraard een scheut Baileys. Dat maak het helemaal af.

Kim: “Mijn tip is een warm broodje Pulled Pork met selleriesalade en barbecuesaus!”

Marije: “Ik kan niet kiezen; zowel de pasta met roomkaas, spinazie en champignons vind ik heerlijk, maar ook de varkenshaas in champignonroomsaus is een topper! Beiden zijn favoriet.”

Carolien: “Dit jaar hebben we wat meer vegetarische gerechten op de kaart gezet. Ik houd zelf erg van vegetarisch eten en de champignonragout in bladerdeeg is een favoriet!”

 

De Dagpas

Sinds vorige week werken we in onze brasserie met een nieuw betalingssysteem: de Horeca Dagpas! Wanneer je iets bestelt, ontvang je een persoonlijke pas met codenummer waarop al jouw consumpties worden genoteerd. De pas dien je (iedere dag) in te leveren wanneer je gaat afrekenen. We zijn vorig weekend begonnen met dit systeem en tot nu toe werkt het erg prettig! Heb je vragen over de Horeca Dagpas? Onze collega’s van de bediening leggen het je graag uit.

Vernieuwing overkapping

Onze volgers op Facebook en Instagram hebben kunnen zien dat we de overkapping van onze horeca hebben vernieuwd! Inmiddels staat er vrolijk meubilair aan de tafels die Kees heeft gemaakt, de vloer is voorzien van nieuwe terrastegels en er hangt groene kunst aan de muur. Verder is Carolien druk bezig geweest met de wand van resthout. Wij zijn heel blij met het resultaat. Kom je de metamorfose snel zelf bewonderen (als je dit nog niet hebt gedaan…)?  

De overkapping is nu meer in lijn met de inrichting van onze brasserie. Met deze frisse update is de overkapping nu ook geschikt voor feestjes. Mocht je interesse hebben in onze groepsarrangementen van koffie met gebak tot een compleet verzorgd buffet? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

 

Nieuwe snack!

Tijd voor tromgeroffel want we hebben een nieuwe snack op de kaart staan: de EIERBAL! Heb je hem al geproefd? We hebben deze ambachtelijke bal op de Horecabeurs mogen proeven en vonden hem erg lekker.  

Bierkaart

Op een warme zomerdag, bij een lekkere maaltijd of tijdens happy hour op vrijdagmiddag gaat er bij veel gasten wel een koud goudgeel biertje in. Wist je dat we naast het reguliere biertje van de tap, ook nog een bierkaart hebben? Leuk voor de liefhebbers 😊 We hebben fijne speciaal bieren te koop dus bekijk voor het assortiment onze bierkaart of vraag onze medewerkers.

 

Happy Hour

Dit seizoen zijn we begonnen met Happy Hour! Vrijdag is de dag van de week om het weekend in te luiden met een vrijmibo. Van 17.00 – 18.00 uur betaal je in onze brasserie slechts € 1,- voor frisdrank en bier van de tap. Kom gezellig langs en proost met ons mee!

 

Openingstijden

In het voorseizoen zijn we alle weekenden geopend op de volgende tijden:

Vrijdag        11.30 – 00.00

Zaterdag      11.30 – 00.00

Zondag        11.30 – 20.00

De keuken sluit op vrijdag en zaterdag om 20.30 uur. De snackbar blijft tot 00.00 uur open. Je kunt ook telefonisch bestellen! Bel 0522 44 2442

Bingo

Paasweekend zal de eerste bingo van start gaan! Vrijdag 19 april vanaf 21.00 uur zijn de ballen gepoetst, staan de prijzen klaar en maken we er een gezellige avond van 😊 Wij zorgen voor een bitterbal. Ben je erbij? Een bingoboekje kost € 7,- voor 5 rondes en een superronde.

Daghap

Last but not least… Vanaf het paasweekend start de brasserie met het bereiden van een lekkere daghap! Geen zin in koken en wel zin in een betaalbare maaltijd? Tijdens openingstijden kan je een smakelijke daghap bij onze horeca afhalen of komen nuttigen voor maar € 5,95 per persoon. Wij zullen ruim van te voren het daghapmenu aan jullie bekendmaken. Dieetwensen? Geef het aan ons door zodat we er rekening mee kunnen houden.

Tot zover onze horecablog. We hopen jullie komend seizoen veel in onze brasserie te mogen zien! Bedankt voor het lezen en tot de volgende blog.