Blog 55 : Dag slippers, hallo laarzen!

Welkom bij een nieuwe blog met de laatste nieuwtjes van de camping! We zitten alweer aan het eind van de maand oktober, en het is volop herfst! Kaarsjes aan, vallende bladeren, het drinken van warme chocolademelk, boswandelingen maken, eikeltjes zoeken, laarzen aan en stampen in de plassen. Dat kan nog steeds allemaal op camping De Vossenburcht J We houden van de zomer, maar de herfst is ook zeker heel mooi.

Vakantie

Nu de zomerperiode voorbij is, hebben wij zelf tijd om op pad te gaan. Kees is lekker een weekje naar de zon geweest en ook Alex en Sandy zijn met de BVG op mini-vakantie geweest naar Kroatië. Naast een aantal werkbezoeken met de bedrijfsvergelijkingsgroep, was er ook zeker tijd voor ontspanning en plezier.

Nieuwsbrief

Dinsdag 1 oktober hebben we weer een nieuwsbrief verstuurd naar al onze gasten die een jaarplaats bij ons op de camping hebben. Hierin adviseren wij o.a. hoe de caravan het beste kan worden afgesloten voor de winter, waar het groenafval naartoe mag en dat de receptie vanaf november op zondag gesloten is. Heb je een jaarplaats bij ons op het terrein, maar geen mail ontvangen? Stuur dan een berichtje naar info@devossenburcht.nl Wel vermelden we er even bij dat we slechts 1 mailadres per jaarplaats kunnen invoeren voor de geautomatiseerde nieuwsbrief!

Waar is het feestje?

Op camping De Vossenburcht natuurlijk! We hebben afgelopen weken veel feestjes mogen verzorgen. Erg leuk om te doen! Met buffet of alleen zaalhuur, met hapjes of een patattafel, samen met een activiteit, een pub quiz, (bijna) alles is mogelijk! Zelf ook zin in een feestje? Je kan ons altijd vrijblijvend bellen om de mogelijkheden te bespreken of mailen om informatie op te vragen.

Nieuwe caravans

De gasten die nu nog op de camping zijn hebben het vast wel meegekregen, we zijn weer een paar nieuwe gasten en caravans rijker op de camping! Daar zijn we (vooral Kees en ook Alex) druk mee bezig geweest de afgelopen tijd. Welkom! Hierbij een paar foto’s. En hebben jullie het filmpje al gezien die we 22 september op facebook gedeeld hebben? Met een drone werd in beeld gebracht hoe het transport en plaatsen van een caravan in z’n werk gaat. Klik hier voor het filmpje.

Water afsluiten

In de week van 4 november a.s. wordt het water op de comfortvelden en de waterputten van de jaarplaatsen door ons afgesloten. Het water komt er vrijdag 27 maart 2020 weer op te staan. Mocht je gedurende de winterperiode het water erop willen laten staan, dan is dit volledig op eigen risico! Geef het vroegtijdig bij de receptie aan wanneer het water niet bij je afgesloten hoeft te worden. Dit kan per mail naar info@devossenburcht.nl

 

We sluiten 1x per jaar het water aan en af zonder er kosten voor te rekenen. Mocht je tussendoor het water af- of aan willen sluiten, dan vragen wij hier een vergoeding voor.

Training

Dinsdag 22 oktober hebben we een productieve training gehad met trainer Leon van Recreatie Trainingen (bureau HTM). Een stukje teambuilding maar waar we ook hebben gekeken naar onze toekomstplannen en visie. Een zeer interessante en leerzame dag! Die ook erg gezellig was 🙂