Hanzedagen 2017

 

Hanzedagen 2017Het is weer bijna zover! Van 15 t/m 18 juni vinden de Internationale Hanzedagen 2017 plaats. De Hanzedagen worden dit jaar georganiseerd in Kampen. Deze mooie Hanzestad ligt aan de IJssel en daardoor is er ook een treffend thema bedacht, ‘Water verbindt’. Tijdens deze speciale dagen worden alle 187 Hanzesteden uitgenodigd om elkaar te ontmoeten in Kampen en hun eigen Hanzestad te promoten. De hele stad zal 4 dagen lang aan het bruisen zijn. Liefhebbers van kunst, geschiedenis, theater, muziek en eten zullen volledig aan hun trekken komen tijdens de Hanzedagen 2017

Programma Hanzedagen

Overnacht op familiecamping De Vossenburcht en kom genieten van het uitgebreide programma:

  • Groot podium op de IJssel met o.a. optredens van The Common Linnets, Jan Vayne en Her Majesty
  • Grandioze opening met zang, dans en een groot orkest
  • Internationale expositie HANSEartWORKS en andere tentoonstellingen
  • Theater en muziek uit diverse Hanzesteden
  • Historische activiteiten op de Koggewerf en in de Buitenhaven
  • Ridderspektakel in het Stadspark
  • Avontuurlijke activiteiten voor kinderen in het Stadspark en in het Gat van Seveningen
  • Gezellige Hanzemarkt waar de Hanzesteden zich presenteren

Overnachten Hanzedagen

Wil je in de buurt van Kampen overnachten tijdens de Hanzedagen? Dan is Familiecamping De Vossenburcht in IJhorst een ideale plek. Want vanaf hier ben je binnen 3 kwartiertjes in het centrum van Kampen, waar tal van activiteiten worden georganiseerd. Op deze manier ervaar je de rust van de camping en de mooie groene omgeving en ben je zo in Kampen. Zo kan je makkelijk de drukbezochte Hanzedagen even achter je laten, op laden op de camping of in een vakantiehuisje, om de volgende dag weer vol energie te genieten van al het moois tijdens de Hanzedagen 2017.

Kamperen of een vakantiehuisje huren tijdens de Hanzedagen?

Op familiecamping de Vossenburcht kan je heerlijk kamperen op een Standaardplaats of Comfortplaats. Deze kampeerplaatsen zijn erg ruim en voorzien van 10 of 16 Ampère elektriciteit. De nette sanitaire voorzieningen liggen altijd in de buurt. Dus kom met de caravan, tent of camper overnachten tijdens de Hanzedagen.

Meer interesse in een comfortabel vakantiehuisje? Ook dan zit je goed op de Vossenburcht. Je kunt kiezen uit knusse Staphorsterhuisjes, een luxe stacaravan of Reestcottage. Ook is het mogelijk om te genieten van Glamping in een Tenthuis Lodge of Boomhut.

Kamperen Hanzedagen

Huisje huren Hanzedagen

2017-03-29T13:24:00+00:00