Wilt u uw jaarlijkse familieweekend op een camping doorbrengen en deze keer dus eens iets anders organiseren dan de jaarlijkse borrel met aansluitend een barbecue of diner? Dan bent u bij Familiecamping De Vossenburcht aan het juiste adres! De Vossenburcht is namelijk een prachtige, kindvriendelijke boscamping in Overijssel waar het ontzettend gezellig is!

 

Familieweekend op een camping organiseren

Een familieweekend op een camping organiseren is perfect mogelijk op ons prachtige vakantiepark. Op onze camping is voor jong en oud namelijk veel te beleven. Kinderen kunnen zich tijdens het familieweekend op de camping uitleven in een van de vele speeltuintjes, in het buitenzwembad of gebruik maken van een van de andere faciliteiten en activiteiten, terwijl vader, moeders, ooms, tantes, opa’s en oma’s heerlijk samen kunnen komen en ontspannen op het terras van een van de vele prachtige kampeerplekken of verhuuraccommodaties op onze groene camping. Zij zullen zich ook uitermate vermaken tijdens een heerlijke wandel- of fietstocht door de prachtige omgeving, terwijl de kinderen zich vermaken met rennen, vliegen en verstoppertje spelen. Een familieweekend op een camping organiseren wordt gegarandeerd een groot succes als u komt overnachten op Familiecamping De Vossenburcht!

Ook leuk voor scholen

Ons vakantiepark is niet alleen uitermate geschikt voor het organiseren van een familieweekend op een camping. Ook voor scholen die een schoolkamp willen organiseren is De Vossenburcht bijvoorbeeld uitermate geschikt. Geniet met uw groep op een gezamenlijk kampeerveld of boek enkele verhuuraccommodaties naast elkaar. Geniet van de vele faciliteiten en activiteiten op het park of trek erop uit in de veelzijdige natuur en geniet van het zwembad of bezoek de zwemvijver van Staatsbosbeheer die op slechts 3 kilometer afstand gelegen is. Hoe dan ook zullen de leerlingen een fantastische tijd hebben op ons vakantiepark en beleven ze een schoolkamp dat ze nooit meer zullen vergeten. Hetzelfde geldt overigens voor een vrienden- of vriendinnenweekend, een vrijgezellenweekend of een sportkamp.

Camping Wildlands

Uitjes in de omgeving

Tijdens uw familieweekend op een camping wilt u natuurlijk verschillende leuke dingen doen. Bij Familiecamping De Vossenburcht is dit uitermate goed mogelijk door gebruik te maken van een van de vele faciliteiten en activiteiten. Ook in de natuur rondom onze camping is ontzettend veel te beleven. Een ander voordeel van ons vakantiepark is het feit dat op korte afstand vele leuke uitjes gelegen zijn. Tijdens het groepskamperen in Overijssel kunt u hier ontzettend veel plezier beleven. Hieronder staat een opsomming van de meest leuke, spannende, uitdagende en ontspannende activiteiten die u in de direct omgeving van onze camping kunt ondernemen indien u bij De Vossenburcht uw familieweekend op een camping besluit te boeken:

  • Dagje Wildlands Emmen
  • Attractiepark Slagharen
  • Zwemmen in recreatievijver ‘De Zwarte Dennen’ op nog geen 3,5 kilometer
  • Meppel, Staphorst, Steenwijk of Giethoorn bezoeken
  • Plopsa Indoor bezoeken
  • Expedition Outdoor beleven
  • Speel- en ijsboerderij de Drentse Koe

Tot slot willen we u nog even wijzen op de mogelijkheid tot het huren van de zogenaamde Reestdal Express. Met deze prachtige huifkar kunt u een heerlijke tocht door de omgeving maken. 

groepskamperen overijssel

Kamperen of huren

Tijdens uw familieweekend kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van onze ruime kampeerplaatsen, maar u kunt ook een van onze prachtige accommodaties huren. Vindt u kamperen gezellig? Dan is het mogelijk om de standaard kampeerplaatsen te boeken, maar u kunt ook kiezen voor onze comfortabele comfort kampeerplaatsen. Hoe dan ook kunt u gebruik maken van ons prachtige 5-sterren sanitairgebouw! Kiest u er tijdens uw familieweekend op een camping liever voor om enkele huuraccommodaties te huren? Maakt u dan kennis met onze Staphorster Huisjes, Tenthuisjes of stacaravans. Deze accommodaties zijn stuk voor stuk comfortabel en van alle gemakken voorzien!

Huisje huren
Kampeerplaats boeken