Familiecamping De Vossenburcht is een mooie camping in Overijssel, gelegen in de bossen van IJhorst.

Zin in een zorgeloze vakantie met genoeg vertier voor jong en oud? Dan ben je bij onze prachtige familiecamping in Overijssel aan het juiste adres. De ruime kampeerplaatsen zijn omringd door bosschages en voorzien van elektriciteit. Naast standaard- en comfortplaatsen kunt u ook een tentplaats of camperplaats reserveren op onze familiecamping in Overijssel. Er is een verzorgstation aanwezig voor campers en we hebben een luxe sanitair gebouw die van alle gemakken is voorzien.

Naast kamperen is het ook mogelijk om een accommodatie te huren op De Vossenburcht, zoals een Staphorsterhuisje, Reestcottage of een boomhut! Deze mooie familiecamping in Overijssel biedt uiteraard voorzieningen die bij een familiecamping horen zoals een buitenzwembad, een grote (overdekte) speeltuin en een recreatieteam in het hoogseizoen.   

Faciliteiten op onze familiecamping in Overijssel

  • Ruime standaard- en comfortplaatsen
  • Luxe sanitairgebouw
  • Verwarmd buitenzwembad en kleuterbad
  • Brasserie en Snackbar
  • Animatieteam in het hoogseizoen
  • Grote speeltuin met overdekte speelplaats, Pannakooi, Airtrampoline, tafeltennistafels en vele andere speeltoestellen
HTH Vossenburcht Lowres 2e 1275

Leuke activiteiten voor de kinderen op de familiecamping in Overijssel

Over de kinderen hoef jij je geen zorgen te maken op onze familiecamping in Overijssel. Er is een grote speeltuin met overdekte speelplaats aanwezig met veel speeltoestellen en grote springkussens. Daarnaast is er in het hoogseizoen een professioneel recreatieteam van TOP Animation aanwezig die voor veel vertier op onze familiecamping in Overijssel zorgt. Het recreatieteam zal gedurende Hemelvaart & Pinksteren en het hoogseizoen diverse activiteiten organiseren voor kinderen, tieners en volwassenen. Bekijk hier het recreatieprogramma!

Benieuwd naar onze camping?

Bekijk de virtuele tour
HTH Vossenburcht Lowres 2389

Omgeving van de familiecamping in Overijssel.

Naast de vele voorzieningen op onze camping, is ook de omgeving van de camping zeer de moeite waard! IJhorst ligt in natuurgebied het Reestdal en biedt prachtige fiets- en wandelroutes. Je kan vanaf de camping direct het bos inlopen en ook per fiets is deze bosrijke omgeving erg mooi. Op de camping kan je genieten van rust en natuur. Familiecamping de Vossenburcht ligt op enkele kilometers van Staphorst en biedt diverse mogelijkheden voor uitjes in de buurt. Zo ligt attractiepark Slagharen op slechts 20 km afstand voor een leuk uitstapje vanaf de familiecamping in Overijssel.

Meer info
HTH Vossenburcht Highres 9192