Familie Camping De Vossenburcht is een familiecamping in Overijssel, gelegen midden in de bossen van IJhorst.

Alles is er bij de hand voor een zorgeloze vakantie op onze prachtige familiecamping in Overijssel. De ruime kampeerplaatsen op onze familiecamping in Overijssel zijn omringd door bosschages en voorzien van elektriciteit.  Tevens is er een verzorgstation voor campers, deze zijn uiteraard ook welkom op onze familiecamping in Overijssel. Maar ook is er naast de camping ook de mogelijkheid van het huren van een Staphorsterhuisje op onze familiecamping in Overijssel. En natuurlijk voorzieningen die bij een familiecamping horen, zoals een zwembad en recreatieteam.

Faciliteiten op onze familiecamping in Overijssel zijn:

  • Ruime standaard- en comfortplaatsen

  • Nieuw luxe sanitairgebouw

  • Verwarmd zwembad en kleuterbad

  • Sportievelingen kunnen terecht op het sportveld

  • Gezellige kantine met bar, biljart en televisie

  • Speeltuin

  • Tafeltennistafel en tafelvoetbal

Bekijk hier het volledige overzicht van de faciliteiten.

 

Overzicht van faciliteiten

Leuke activiteiten voor de kinderen op de familiecamping in Overijssel

Over de kinderen hoeft u zich ook niet te bekommeren op onze familiecamping in Overijssel. Er is een grote speeltuin aanwezig met veel speeltoestellen. Daarnaast is er in het hoogseizoen een professioneel recreatieteam voor veel vertier op onze familiecamping in Overijssel. Dit recreatieteam zal gedurende het seizoen van TOP recreatie zal diverse evenementen georganiseerd, zoals fietstochten, diverse kinderspelen, etc. Bekijk hier het recreatieprogramma voor deze week!

U kunt onze camping alvast bekijken. Bekijk de virtuele tour.

Virtuele tour

Omgeving van de familiecamping in Overijssel.

Naast de vele voorzieningen op onze camping, hebben we nog het voordeel dat we in een prachtige bosrijke omgeving liggen! U kunt hier heerlijk wandelen en fietsen vanaf de camping en genieten van de rust en de mooi natuur. En natuurlijk niet te vergeten we liggen op enkele kilometers van Staphorst. Tevens liggen we slechts 15 km van atractiepark Slagharen verwijderd voor een leuk uitstapje vanaf de familiecamping in Overijssel.

Reserveer nu

Familiecamping de Vossenburcht