Camping Zwolle

De Vossenburcht is een gezellige familiecamping dicht bij de stad Zwolle. Op en rondom de camping is er genoeg te beleven voor jong en oud. Verblijf je graag comfortabel en luxe? Kies dan voor een verblijf in een staphorsterhuisje, tenthuisje, luxe stacaravan, trekkershut of reestcottage. Deze verhuuraccommodaties zijn mooi ingericht en voorzien van alle gemakken. Toch liever dichter bij de natuur overnachten? Op de Vossenburcht kun je eveneens perfect kamperen. De camping bevat onder andere standaard kampeerplaatsen, comfort kampeerplaatsen en camperplaatsen. Groepskamperen is bovendien ook mogelijk op deze leuke camping nabij Zwolle!

Camping in de buurt van Zwolle

Zwolle biedt volop vermaak. Maak bijvoorbeeld een stadswandeling of bezoek verschillende tentoonstellingen, leuke festivals en interessante musea. Maak een tochtje op het water of ga gezellig terrassen. Tevens kun je in Zwolle goed winkelen en vind je er ‘s avonds een bruisend nachtleven. Een bezoek brengen aan het jaarlijkse stadfestival vol muziek, dans en theater is ook zeker aan te raden.

Familiecamping

Kamperen in de buurt van Zwolle

Op zoek naar een kampeerplaats in de buurt van Zwolle? Camping de Vossenburcht biedt ruime kampeerplaatsen aan op een prachtige locatie. De Vossenburcht nabij Zwolle biedt standaard kampeerplaatsen, comfort kampeerplaatsen en camperplaatsen aan. De Vossenburcht heeft prachtig sanitair tot haar beschikking, wat recent geheel is vernieuwd. Daarnaast heeft het park nog vele faciliteiten, zoals een prachtig buitenzwembad en in 2016 een nieuw opgeleverde recreatieruimte! De Vossenburcht nabij Zwolle is de camping voor een vakantie met kinderen.

Accommodatie huren Zwolle

De Vossenburcht biedt verschillende accommodaties aan in de buurt van Zwolle. Huur een luxe stacaravan of overnacht in een van de leuke bijzondere accommodaties die De Vossenburcht nabij Zwolle te bieden heeft.

Huisje huren