Op Familiecamping de Vossenburcht beleeft u gegarandeerd een bijzondere vakantie en vooral als u kiest voor een boomhutovernachting! De unieke boomhut, gelegen op de grens van Overijssel en Drenthe, is ideaal voor een leuke gezinsvakantie met 5 personen. Slaap op 4 meter hoogte met een prachtig uitzicht op de natuur vanaf uw eigen veranda! Slapen in een boomhut vlakbij Drenthe is voor iedereen een goede manier om Glamping te ontdekken! Er zijn trouwens ook andere vakantiehuisjes waar u in kunt overnachten op familiecamping De Vossenburcht, waaronder een Reestcottage of Staphorsterhuisje. 

Slapen in een boomhut

De 5-persoons boomhut is van alle gemakken voorzien, zodat de boomhutovernachting een waar feestje wordt. De luxe boomhut is voorzien van 2 slaapkamers, een keukentje en een badkamer met douche en toilet! Tevens mag u gratis gebruik maken van de wifi op de camping. De boomhut vlakbij Drenthe biedt een prachtig op het Reestdal. Vanaf de veranda kunt u eindeloos genieten van de rust en de natuur om u heen. De Vossenburcht is gelegen in een zeer bosrijk gebied waardoor de omgeving zich goed leent voor wandelingen en fietstochten. Fiets een stukje verder en u ervaart ook het mooie Drenthe! De boomhutten op De Vossenburcht staan klaar voor een heerlijke weekendje weg met het gezin.

Prijs & Beschikbaarheid

Boomhut Drenthe

Er is van alles te beleven in Overijssel en in de directe omgeving van de camping. Maak een uitstapje naar Giethoorn, bezoek het authentieke Staphorst of ga op avontuur in Attractiepark Slagharen. De ideale startpunt om dit alles te bezoeken is deze 5-persoons boomhut. Drenthe ligt tevens om de hoek! Struin hier door de Nationale Parken, bezoek de mysterieuze hunebedden en wandel door de sfeervolle dorpjes. Slapen in een boomhut moet u gedaan hebben! Wilt u luxe tijdens een weekendje weg en leuke faciliteiten in de buurt zoals een verwarmd zwembad op een camping nabij Drenthe? Beleef dan Glamping op Familiecamping De Vossenburcht in een ruime boomhut. Drenthe en Overijssel liggen aan uw voeten om ontdekt te worden. 

Reserveren