Wilt u genieten van rust, ruimte en natuur? Overnacht dan in een vakantiehuisje in Drenthe op Familiecamping De Vossenburcht in IJhorst. Deze prachtige boscamping is namelijk schitterend gelegen in de natuur, terwijl er tegelijkertijd ontzettend veel te doen is.

Vakantiehuisjes in Drenthe in verschillende soorten en maten

De Vossenburcht biedt u diverse mogelijkheden. Op het park zijn diverse varianten van een vakantiehuisje in Drenthe te vinden, waardoor er voor iedereen wel een geschikte accommodatie te vinden is. De Vossenburcht biedt u de volgende mogelijkheden:

  • 4-persoons Staphorster Vakantiehuisje
  • 6-persoons Staphorster Vakantiehuisje
  • Tenthuis Lodge
  • Luxe stacaravan
  • Trekkershut Drenthe
  • Boomhut
  • Reestcottage

Beleef een heerlijke vakantie in een van de unieke vakantiehuisjes. Drenthe heeft zijn eigen kenmerken en charmes, evenals Overijssel, dus wanneer u een vakantiehuisje huurt op de grens van Drenthe & Overijssel, ervaart u het beste van twee provincies. Waar de éėn zich prettig zal voelen in het authentieke gevoel van een trekkershut, zal een ander voor het gemak van een luxe stacaravan als vakantiehuisje in Drenthe kiezen. Aan u de keus!

Vakantiehuisje huren

Vakantiehuisje in het bos – Drenthe

Er zijn diverse typen vakantiehuisjes te boeken op De Vossenburcht, maar ze hebben allemaal met elkaar gemeen dat ze in een prachtige omgeving gelegen zijn. Wanneer u een luxe Tenthuis Lodge, een Staphorsterhuisje of een andere Glamping accommodatie wilt huren op De Vossenburcht betekent dit dat u een vakantiehuisje in het bos vlakbij Drenthe huurt. Deze familiecamping Nederland is namelijk omringd door prachtige bossen, terwijl ook op het park veel groen aanwezig is.

Veel vertier rondom uw vakantiehuisje in Drenthe

Houdt u niet alleen van rust, ruimte en natuur, maar wilt u uw welverdiende vakantie ook afwisselen met leuke activiteiten? Dan is een vakantiehuisje bij Drenthe op De Vossenburcht uw perfecte bestemming! Op het park zijn namelijk ontzettend veel activiteiten te beleven; neem een duik in het verwarmde zwembad, haal wat te eten bij de snackbar en laat de kinderen deelnemen aan het leuke animatieprogramma! U hoeft tevens niet ver te rijden of te fietsen om diverse attractieparken, musea, natuurgebieden en andere activiteiten te vinden te vinden in de omgeving van Drenthe! Vakantiehuisjes zijn ideale accommodaties voor een gezin die er even tussenuit wil.

Boek nu uw vakantiehuisje Drenthe

Wilt u ook genieten van een vakantiehuisje in Drenthe op De Vossenburcht met een groene ligging, veel activiteiten in de buurt en diverse activiteiten op het park zelf? Dan kunt u snel en gemakkelijk online uw vakantiehuisje huren!

Online boeken