Kamperen op een seizoensplaats? Overijssel is misschien wel de meest veelzijdige provincie van Nederland en is daarmee een heerlijke optie voor uw seizoensplaats. Overijssel heeft prachtige natuur en natuurgebieden, charmante dorpjes en interessante steden, diverse attractieparken en vele verschillende leuke uitjes, grenst aan Duitsland en de bevolking is ontzettend gastvrij. Boekt u een seizoensplaats in Overijssel, dan weet u zeker dat u zich geen dag hoeft te vervelen!

Familiecamping De Vossenburcht is een prachtige camping in Overijssel met heerlijke kampeerplekken, comfortabele accommodaties, een prachtige ligging en vele faciliteiten en activiteiten. Hiermee is De Vossenburcht een ideale plek voor uw seizoensplaats Overijssel! En nog een voordeel: De Vossenburcht ligt op de grens met Drenthe, dus tijdens uw verblijf op uw seizoensplaats in Overijssel geniet u niet van één, maar twee schitterende provincies en natuurlijk ook van het prachtige grensgebied met Duitsland!

Kamperen seizoensplaats Overijssel

Familiecamping De Vossenburcht is een bijzonder mooi aangelegde camping en beschikt over royale plaatsen die ideaal zijn voor uw seizoensplaats Overijssel. De sanitaire voorzieningen zijn van hoog niveau. Er zijn afsluitbare ruimtes met wastafels en douches en ook aan de kleintjes is gedacht! Er is namelijk speciaal kinder- en babysanitair en er is ook sanitair voor mindervaliden aanwezig.

In de buurt van uw kampeerplaats is altijd wel een speeltuintje te vinden en in het hoogseizoen is er een professioneel recreatieteam te vinden zodat u kinderen zich geen moment hoeven te vervelen tijdens alle momenten dat u heerlijk gebruik wenst te maken van uw seizoensplaats Overijssel. Ook in het verwarmde buitenzwembad zal veel plezier beleefd worden tijdens de heerlijke momenten dat u gebruik maakt van uw seizoensplaats Overijssel en er zijn ook vele verschillende andere faciliteiten waarvan u gebruik kunt maken tijdens uw verblijf op onze familiecamping in Overijssel:

Faciliteiten seizoensplaats Overijssel:

 • Verwarmd zwembad
 • Kantine met bar en biljart
 • Uitgebreid terras
 • Snackbar/afhaalmaaltijden
 • Nieuw luxe sanitairgebouw
 • Sportveld
 • Wasserette

   

Bekijk hier het volledige overzicht van de faciliteiten.

Overzicht van faciliteiten

Kampeermogelijkheden seizoenplaats Overijssel:

Familiecamping De Vossenburcht biedt twee verschillende soorten kampeerplaatsen voor uw seizoenplaats Overijssel. U kunt namelijk kiezen of u een seizoensplaats in Overijssel wilt boeken op een royale Standaard Kampeerplaats of op een Comfort Kampeerplaats. De standaardplaatsen zijn voorzien van 10 ampère stroom, terwijl de comfortplaatsen over 16 ampère stroom beschikken en van kabel tv, water aan- en afvoer zijn voorzien.

 • Standaard kampeerplaats
 • Comfort kampeerplaats
Kamperen

Doen in omgeving seizoensplaats Overijssel

De Vossenburcht is met haar vele faciliteiten, activiteiten en prachtige kampeerplaatsen een heerlijke plek voor uw seizoensplaats. Overijssel maakt het plaatje compleet, want indien u uw seizoensplaats in Overijssel boekt, hoeft u zich geen moment te vervelen. Prachtige natuur met heerlijke bossen, weidse heidevelden, adembenemende doorkijkjes, ‘bergen’ en natuurgebieden als Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug en Nationaal Park Weerribben-Wieden maken uw verblijf op een seizoensplaats in Overijssel namelijk adembenemend, terwijl de vele attractieparken, uitjes en activiteiten een verblijf in Overijssel ook nog eens gezellig en avontuurlijk maken. Zo vind je o.a. volgende activiteiten in Overijssel die op korte afstand van uw seizoensplaats Overijssel gelegen zijn:

 • Attractiepark Slagharen
 • Avonturenpark Hellendoorn
 • Koningin Juliantoren
 • Familiepretpark De Waarbeek
 • De Apenheul
 • Indoor Speeltuin Dolle Pret
 • Binnenspeeltuin Kids City

   

Bekijk hier het volledige overzicht van de Omgeving.

Overzicht van de omgeving

Seizoensplaats Overijssel boeken

Neem nu contact met ons op, boek uw seizoenplaats Overijssel en kom genieten van een veelzijdige, levendige en groene camping met royale kampeerplaatsen, veel faciliteiten en activiteiten en een prachtige en uitdagende omgeving. Boek uw seizoensplaats in Overijssel op een standaard- of comfortplaats en geniet wanneer u maar wilt van het heerlijke kampeergevoel!

Contact opnemen