U wilt rustiek kamperen in een prachtige omgeving die inspireert? In een landelijke omgeving, waar het goede leven duidelijk te proeven valt en waar de tijd even stil lijkt te hebben gestaan? Boek dan nu uw kampeerplek op boscamping De Vossenburcht. Deze camping is gelegen in een adembenemend mooie landelijke omgeving, terwijl op de camping zelf vele voorzieningen van topkwaliteit te vinden zijn. Rustiek kamperen op camping De Vossenburcht brengt u helemaal tot rust, waardoor u van elke minuut van uw verblijf zult genieten.

Rustiek kamperen, fietsen en wandelen

Camping De Vossenburcht is gelegen in het Reestdal – in het plaatsje IJhorst – op de grens van Overijssel en Drenthe. Deze regio is bij uitstek een regio waar rustiek kamperen in de puurste zin van het woord beleefd kan worden.  Het Reestdal is een bijna on-Nederlands natuurlijk gebied, waarin het idyllische riviertje De Reest voor een groot deel het landschap bepaalt. Het riviertje stroomt dwars door prachtige bossen, heidevelden en bloemrijke weiden. Fietsroutes door en langs akkers, essen en houtwallen zijn er in overvloed te vinden en wandeltochten zijn er werkelijk een genot. Rustiek kamperen pur sang dus, zeker als u zich realiseert dat camping De Vossenburcht zelf ook midden in de bossen gelegen is.

De omgeving

Rustiek kamperen met veel faciliteiten

De omgeving van camping De Vossenburcht maakt puur genieten mogelijk. De camping zelf is voorzien van vele voorzieningen van topkwaliteit, waardoor u zorgeloos kunt genieten van het rustiek kamperen. Het luxe sanitairgebouw, de heerlijke camping met zwembad en natuurlijk de prachtige kampeerplekken zorgen voor een gevoel van een weldadige rust.

Faciliteiten

Rustiek kamperen en tot uzelf komen

Kom rustiek kamperen en merk ook hoe weldadig de rust op uw gemoedstoestand werkt. Kom weer even helemaal tot uzelf en boek nu één van de prachtige kampeerplekken op deze prachtige 4,5-sterren camping middenin de bossen op de grens van Overijssel en Drenthe.

Zoek en boek uw rustiek kamperen plekje