Camping Meivakantie

Op zoek naar een camping meivakantie? Vier uw meivakantie op camping De Vossenburcht. Deze prachtige camping ligt middenin de bossen en in het prachtige natuurlijk landschap van Het Reestdal. In de meivakantie staat dit prachtige natuurgebied volop in bloei, waardoor u hier op dat moment bij uitstek kunt genieten van de omgeving. Huur een huisje of kom kamperen in de meivakantie op één van de ruime kampeerplekken van deze prachtige camping meivakantie.

Groepskamperen bij de de Vossenburcht

  • Groepskamperen op ruime kampeerplaatsen en/of in comfortabele accommodaties
  • Het animatieteam is aanwezig!
  • Veel faciliteiten en activiteiten om gebruik van te maken
  • Luxe sanitairgebouw
  • Camping met verwarmd buitenzwembad

  • Prachtige omgeving voor activiteiten in de natuur
  • Veel leuke uitjes en activeiten op korte afstand

     

Bekijk hier het volledige overzicht van de faciliteiten.

Overzicht van faciliteiten

Huisje huren op de camping meivakantie

Een huisje huren in Overijssel in de meivakantie op camping meivakantie De Vossenburcht betekent overnachten in één van de echte Staphorster huisjes, in een authentiek tenthuisje of in een luxe stacaravan. Elk huisje heeft zijn eigen charmes. Zo kampeert u in luxe in de ‘glamping camping huisjes’ als u een Staphorster huisje huurt, terwijl u in een tenthuisje authentiek kampeert in een huisje met houten wanden en een tentzeil als dak. Indien u gewoon een heerlijk comfortabel verblijf in een solide accommodatie dichtbij het zwembad en speeltuin wilt boeken, huurt u de stacaravan op camping meivakantie De Vossenburcht.

Huisje huren

Camping meivakantie kamperen

Kamperen in de meivakantie is heerlijk op camping meivakantie De Vossenburcht. De camping ligt middenin het bos, waardoor u om u heen volop groen zult zien. Huur een standaard of comfort kampeerplek, geniet van de ruime kampeerplaatsen en kom helemaal tot rust op deze prachtige camping meivakantie!

Vanaf de camping meivakantie erop uit trekken

Camping meivakantie De Vossenburcht ligt in een prachtig natuurlijk landschap, waar rustiek kamperen bij uitstek beleefd kan worden. Ga eropuit in de meivakantie en maak een prachtige fietstocht door de bossen of wandel langs heide, houtwallen en bloemrijke weiden. De omgeving zal u inspireren en u zult weldadig tot rust komen in de prachtige natuur.

Kampeerplaats boeken

Boek uw camping meivakantie bij De Vossenburcht

Kamperen of een huisje huren in de meivakantie? Boek dan nu bij De Vossenburcht. U zult genieten en tot rust komen. Rechts kunt u direct uw camping meivakantie boeken en de tarieven bekijken, hieronder vindt u meer informatie.

Contact opnemen
Boeken