Kindvriendelijke camping De Vossenburcht is middenin één van de vele bossen van het Reestdal gelegen. Spannende wandelingen en gezellige fietstochten door deze prachtige omgeving zijn met het gezin direct vanaf het park te starten. Bovendien zijn diverse topattracties in de nabijheid van de camping gelegen. Ook óp de camping is ontzettend veel te beleven, waardoor De Vossenburcht in alle opzichten een van de leukste kindvriendelijke campings in Nederland is.

Kindvriendelijke camping in de natuur

De Vossenburcht is een echte boscamping. Het park ligt namelijk middenin de bossen van IJhorst. Rondom de camping kun je dus direct het bos in wandelen of fietsen om een gezellige en indrukwekkende tocht maken, samen op zoek te gaan naar mooie dingen in de natuur of een speurtocht te doen. Alleen al door deze natuurlijke ligging is De Vossenburcht een kindvriendelijke camping, maar tegelijkertijd ook een prachtige plek die uitermate geschikt is voor rustiek kamperen.

Kindvriendelijke camping met veel faciliteiten

Verdeeld over de kindvriendelijke camping zijn vele faciliteiten te vinden. Hieronder zijn ook – eigenlijk juíst – veel kinderfaciliteiten te vinden. Denk bijvoorbeeld eens aan een heerlijk verwarmd buitenzwembad met kleuterbad, een sportveld, speeltuin, een supergezellig recreatieteam en een pannakooi. Kinderen zullen zich de hele dag vermaken op onze camping met zwembad en met al deze faciliteiten. En zoals u weet: als de kinderen plezier hebben op vakantie, kunt u er ook heerlijk rustig van genieten!

Kindercamping in Nederland

Kindvriendelijke camping dichtbij attracties

De Vossenburcht is niet alleen qua natuur prachtig gelegen. Ook ten opzichte van topattracties in de omgeving is de ligging van de kindvriendelijke camping perfect. Hieronder een lijstje van de leukste uitstapjes in de omgeving van deze leuke familiecamping in Overijssel:

De omgeving

Kamperen of huren op een kindvriendelijke camping

Een verblijf op onze kindvriendelijke camping is op verschillende manieren mogelijk. U kunt zowel kamperen als een huisje huren. Ontdek hiernaast de verschillende mogelijkheden en prijzen of boek direct uw heerlijk verblijf op onze familiecamping!

Zoek en boek